Welkom bij Spirits


Deze site is opgezet voor iedereen met problemen of vragen en die op zoek is naar antwoorden en oplossingen. Spirits biedt ondersteuning en inzicht bij het zoeken naar de oplossing. Soms zijn we alleen dat luisterende oor waar u naar op zoek bent. Vaak kunnen wij u het antwoord bieden, dat u langs de normale weg niet heeft kunnen vinden.

Dit gebeurt door middel van een Tarot - legging, waarnemingen en/of numerologie. Wij bieden geen toverformule, maar een andere invalshoek op uw probleem, wat kan leiden tot een oplossing die anders voor u verborgen blijft. Bijvoorbeeld kan hierdoor blijken dat het probleem waar u nu tegenaan loopt slechts het gevolg is van iets anders in uw leven, wat u zelf niet als probleem heeft herkend maar wat toch de ondergrond blijkt te zijn van alles wat nu niet tot een oplossing te brengen is. Door dit stukje uit uw leven te herkennen en te plaatsen ontstaat er ruimte om uw huidig bestaan een andere wending te geven, de oorzaak zal immers eerst aangepakt moeten worden voor het probleem kan verdwijnen.

Spirits biedt verschillende mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken om tot een oplossing te komen. Zo kunt u kiezen tot het stellen van een vraag per e-mail. Ook bestaat de mogelijkheid te kiezen voor een persoonlijke één op één sessie in onze virtuele spreekkamer. Mocht het zo zijn dat u het internet geen prettige manier van communiceren vindt, dan bestaat de mogelijkheid tot een persoonsgerichte privé sessie. Tevens maken wij voor u op aanvraag een numeroscoop.