WAT BRENGT DEZE DAG U!!

Dinsdag 23 April 2019
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze dag.

Getal 1


Het leven is geen schaakspel waar u wint door de juiste zet te plaatsen, het is eerder een speeltuin waar alles met iedereen gedeeld moet worden, waar we soms als eerste bij de schommel zijn en soms op onze beurt moeten wachten, waar de zandbak het speelgebied van meerdere tegelijk is, en u een ander nodig heeft om de wip te laten bewegen. U moet vandaag een beetje nemen maar vooral een beetje geven om zonder frustratie door deze dag te komen richting een avond met een stroming die rust en vrede brengt.

Getal 2


Gedragen door de wind hangt er geluk in de lucht, het waait uw kant uit, u voelt het als een heerlijk zomerbriesje rond uw oren gaan, maar net zoals u voor het zomerbriesje wel eerst naar buiten moet voor u er echt van kan genieten moet u nu ook de juiste stappen zetten om het niet alleen waar te nemen maar ook vast te kunnen pakken. Elk probleem van deze dag vereist uw intense aandacht maar elk probleem mag losgelaten worden zodra u gedaan heeft wat logischer wijs haalbaar is voor dat moment en hoeft niet de rest van de dag meegedragen te worden.

Getal 3


De omstandigheden van deze dag brengen geen onrust in uw leven, als er toch onrust aanwezig is dan bent uzelf de persoon die dit oproept vanuit een gedachtegang. Oké, er zijn dingen in uw leven waar onrust uit voort zou kunnen komen, deze zijn vandaag echter niet actief en behoeven derhalve ook niet verder uitgespit te worden. Geef het tijd en aandacht op de dagen/momenten dat u er ook daadwerkelijk iets mee of tegen kunt doen en dat is niet vandaag. Vandaag is er om even diep adem te halen en u te realiseren dat er meer dingen in het leven gaande zijn.

Getal 4


Sluit u aan bij mensen die luisteren naar wat u te zeggen hebt, naar mensen die voor een belangrijk deel uw inzicht delen, mensen waar u geen strijd mee hoeft te voeren. Ontwijk de mensen die zo vast houden aan hun eigen standpunt en dat zien als enige waarheid, althans voor vandaag krijgt u dit advies, en waarom? Omdat de dag zoveel vreugde en geluk in zich draagt dat u de ruimte moet krijgen om dit waar te nemen om dit te voelen en te ondergaan, om even stoom af te blazen op een natuurlijke manier en daarvoor kunt u geen strijd of discussie gebruiken.

Getal 5


De ochtend voelt zwaar wat niet wil zeggen dat het ook een zwaar verloop kent, de middag voelt als een opluchting die kan ontstaan zonder aanwijsbare reden, de avond voelt alsof de wereld geen grenzen kent die u weerhouden om gelukkig te zijn. Uzelf bent vandaag heel krachtig en gedreven om het positieve te beleven. U zet uw zonnige gezicht op, doet wat er gedaan moet worden, zelfs nog een klein beetje meer, en haalt diep adem om de verandering van deze dag goed tot u door te laten dringen.

Getal 6


Ineens ziet u dat er nog meer leven is in het vijvertje waar u zich in bevindt, alles zwemt vrolijk rond, alles om u heen groeit en bloeit er is voor ieder ruimschoots voldoende om u niet achtergesteld te voelen. Ineens heeft u zomaar meer behoefte aan een sociaal leven, bent u het even zat om steeds hetzelfde cirkeltje te maken en dezelfde dingen te zien en te ondergaan. Een waarschuwing is op zijn plaats, kijk uit dat u niet ineens veel te veel hooi op uw vork neemt en TE het leven in springt, pak een klein stukje, net voldoende om het gevoel van deze dag te bekrachtigen u weet immers niet hoe u er over een paar dagen tegenaan kijkt.

Getal 7


Pak eens een uitgestoken hand vast, of steek een hand uit die door een ander vastgepakt mag worden, voel de uitwisseling van energie die dan plaats vindt en ervaar het heerlijke gevoel van samen delen. U kunt vandaag veel bereiken door gewoon uzelf te zijn, door de goedheid van uw karakter te laten overheersen op het verstand wat alles afgebakend wil houden. geholpen worden of iemand helpen betekend echt niet dat u er levenslang aan vast zit het is een moment van deze dag, een handeling waar u vrolijk van wordt en wat u helpt uw weg te vinden in een stukje opgesloten emotie.

Getal 8


In de ochtend moet u een keus maken, gaat u de kantjes eraf lopen of gaat u zich volledig inzetten? Het is of het ene of het andere en niets er tussenin, de groep die denkt, ik ga lekker de kantjes eraf lopen maakt de verkeerde keus, hij/zij krijgt dan wel vandaag een gemakkelijke dag maar moeilijke volgende dagen, de gene die kiest voor volledige inzet heeft het vandaag zwaarder dan doorsnee maar krijgt zijn/haar beloning in de volgende dagen vanzelf aangereikt. U moet de dag beginnen met een keus, maak hem wijs!

Getal 9


Geef niets de ruimte om vandaag uw goede gevoel te verstoren, laat u niet uit uw evenwicht brengen door iets wat u hoort of waarneemt, denk niet te snel dat er vingertjes uw kant uit wijzen of men u ergens van beticht. U bent zo alert dat u alles wat u waarneemt gelijk uw kant optrekt, of te wel men wijst naar de plant die naast u staat, maar u voelt alsof men u aanwijst en roddelt, er is vandaag niets aan de hand dus u hoeft niet alert te zijn, u hoeft vandaag enkel maar te genieten van de zon, de goede stroming en de innerlijke blijdschap te laten overheersen op de alertheid.