WAT BRENGT DEZE DAG U!!

Maandag 22 Oktober 2018
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze dag.

Getal 1


Wat een rare combinatie, u zit heel lekker in uw vel, u bent heel erg uzelf, normaal gaan de dingen dan soepel en vanzelfsprekend, vandaag zit helaas veel tegen, qua tempo of qua uitvoering het wil allemaal niet zo lukken, en u bent heel verbaasd om deze tegenstrijdigheid. Normaal zou u hier vastlopen en de rest van de dag aan uw neus voorbij laten gaan, vandaag echter haalt u uw schouders op schud het van u af en gaat volop aan de slag in de hoop dat het tempo omhoog gaat en de tegenwerking stopt. Vandaag mag u trots zijn, u bent meer dan goed bezig om deze dag positief door te komen.

Getal 2


U gaat iets te hard van stapel op deze maandag waardoor u over uw eigen voeten struikelt, de moeite moet doen om op te krabbelen en dan tot de ontdekking komt dat u niet voorbereid aan uw ren partij bent begonnen. Zullen we houden op “foutje, bedankt” en gewoon weer opnieuw starten? Of wilt u lekker blijven zeuren over uw valpartijtje? De keus is aan u ik zou opnieuw starten maar ik ben dan ook nieuwsgierig naar wat elke dag te brengen heeft. Dus nog een keer opnieuw, eerst controleren of u alles bij u heeft wat u nodig heeft, dan de route uitstippelen inclusief de stoppunten, dan starten en zie u komt zonder schade van A naar B.

Getal 3


Relatie en/of thuishaven hebben vandaag uw volledige aandacht, er zijn wat kleine dingetjes voorgevallen die u een plekje in uw emotie moet zien te geven die lukt een drie niet als hij/zij er niet diep over nadenkt. U bent niet zoekend naar een oplossing u bent denkend om het te laten bezinken om het een plekje in uw emotie te geven. Maak er dan ook niet meer van dan het is, ga niet zoeken naar dingen die niet vanzelf voorbij komen drijven enkel en alleen omdat u vindt dat het verhaal in uw hoofd niet compleet genoeg is of niet voorzien van voldoende drama.

Getal 4


Kies er vandaag voor om eindelijk eens dat af te maken wat maar steeds blijft liggen, waar u steeds van denkt “morgen ga ik eraan beginnen” inmiddels is er al teveel tijd verstreken en begint de tijd te dringen, buiten dat zolang het niet is afgerond krijgt u er om de haverklap pijn in uw buik van. Aangezien u vandaag genoeg energie heeft en ook nog iets aan tijd overhoud heeft u de ruimte om de knoop door te hakken u er op te richten en dan te ontdekken dat het best wel meeviel, er valt een zware steen van uw maag en dat allemaal op een prachtige maandag.

Getal 5


In de ochtend lost u een conflict situatie op met het gemak van een vingerknip, stiekempjes bent u best wel trots op hoe u het heeft aangepakt en daar heeft u ook alle reden toe, u heeft het uitstekend gedaan, weloverwogen, rustig, inzichtelijk, en kordaat. En kijk hier gaan de mondhoeken langzaam richting de oren en heel voorzichtig begint het op een glimlachje te lijken. Vandaag loopt u als een raspaard door het leven, fier rechtop, scherp op uw omgeving, prachtig glanzend in het licht, met een zeer positieven en warme uitstraling, sta er dan ook niet verbaasd van als iemand probeert u te aaien.

Getal 6


Rust is wat u kan redden vandaag, innerlijke rust en als deze er niet is veelvuldig tot tien tellen, even de stoom uw oren uit laten komen en dan pas uw mond open doen. Uw omgeving straalt rust uit, de situaties waar u vandaag in verzeild raakt zijn op zich rustig van ondertoon, u bent degene die niet rustig in zijn vel steekt en te heftig reageert op elke kleine storing. Het is daarom ook absoluut geen goede dag om grote beslissingen te nemen die voor langere tijd mee gaan, u bent niet objectief genoeg en niet alert genoeg zeker niet als u contracten moet ondertekenen, indien haalbaar stelt u dit beter uit tot morgen.

Getal 7


Ja, hoor het wiel van het leven draait op volle toeren, u hoeft het geen handje te helpen u hoeft zich alleen maar te verbazen over het feit hoe snel het leven op een maandag kan starten en veranderen. Deze dag voelt een beetje als in uw kindertijd toen u op de rommelmarkt voor een kwartje in de grabbelton mocht grabbelen hopend dat u de hoofdprijs eruit haalde, ongeacht wat u toentertijd in uw handen kreeg in uw ogen was het de hoofdprijs en zo ongeveer is ook het verloop van deze dag u mag grabbelen in de levenston en dat wat u eruit haalt is vandaag voor u de hoofdprijs.

Getal 8


U schiet er niets mee op als u wel een schietgebedje doet maar daarna op uw kont gaat zitten afwachten er natuurlijk meer voor nodig dan alleen de hulp van bovenaf inroepen. U moet zelf de behoefte voelen om vandaag net even een stapje harder te lopen dan normaal op een maandag als u ook resultaten wilt zien. Ze hangen in de lucht, ze zijn grijpbaar maar daarvoor moet u wel net even harder uw best doen. Toon de gevraagde inzet, zet u over de maandag drempel heen en pluk uit de lucht wat daar op u hangt te wachten.

Getal 9


Aan alles hangt een prijskaartje wat we moeten betalen of het nu emotioneel is of daadwerkelijk, alles heeft een logisch gevolg wat we moeten dragen positief of negatief. Vandaag betaald u een prijskaartje als het u niet lukt om het nodige geduld op te brengen, oké ik ben het met u eens dat de week net begint en men u wel even de ruimte moet geven om aan het idee te wennen, maar zo zijn de regels van de kosmos helaas niet, daar geldt dat de trilling vandaag start en niet morgen zodat u vandaag nog even de tijd heeft om heerlijk te simmen over dingen die het weekend of vorige week fout zijn gegaan, de kosmos zegt nieuwe ronde nieuwe kansen.