WAT BRENGT DEZE DAG U!!

Vrijdag 15 December 2017
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze dag.

Getal 1


Vrijdag bent u een beetje gestrest dingen verlopen niet geheel zoals u gewenst of gepland had, u vindt het heel moeilijk om op deze dag de innerlijke rust te bewaren en een glimlach op uw gezicht vast te houden, om de ene of andere domme reden zitten de tranen heel erg hoog. Zaterdag staat u op zonder verwachtingspatroon en juist dat is het startsein voor uw innerlijk om in beweging te komen, er wacht u een super dag ontstaan door uw eigen inzet en doorzettingsvermogen, een prachtige dag met een zeer sfeervolle avond. Zondag wordt u gedwongen om achterom in uw leven te kijken u ziet daar zeer mooie moment maar eveneens zeer trieste een dagje vol gemengde emotie. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail.(het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 2


Vrijdag is uw omgeving u goed gezind maar ligt u met uzelf overhoop waardoor u niet alle goede momenten even duidelijk voorbij ziet komen, zaterdag bent u in evenwicht met uzelf maar ligt u met uw omgeving overhoop waardoor er wederom goede momenten verloren gaan. Zondag is het helemaal top dan bent u in evenwicht met uzelf en uw omgeving, dan heeft u vrede met het verloop van bepaalde situaties die u nu eenmaal niet met een vingerknip kunt veranderen en gaat u genietend en opbouwend richting de naderende kerstdagen. Betekend dit dat u een slecht weekend krijgt? Nee dat betekend het niet zolang u in uw achterhoofd houd wat hiervoor beschreven staat. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail.(het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 3


Vrijdag laat u uw gevoel de vrije loop, let wel we hebben het over elke vorm van gevoel behalve jaloezie daarvan beslist u op deze dag dat u het achter u laat. U richt zich op al het andere wat de gehele week een beetje naar de achtergrond verschoven is geweest en ontdekt dat het leven niet zo somber gekleurd is als u dacht. Zaterdag is de dag van de gerechtigheid een kosmische gerechtigheid, wat inhoud dat niet u maar de kosmos bepaalt wat recht en krom is, stond u in uw recht dan mag u deze dag een sorry verwachten, stond u niet in uw recht dan krijgt u vandaag niets, een eerlijkere jury dan de kosmos bestaat niet. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail.(het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 4


Iemand zegt tegen u “tja als je iets van het leven wilt dan moet je het pakken en niet wachten tot het in je schoot geworpen wordt”, u denkt “tja dat is gemakkelijk gezegd maar hoe moet ik dat dan doen?”. U begint echter wel gelijk na te denken in een zeer breed spectrum waardoor u geen oplossing ziet in dat wat u het liefst wil maar wel mogelijkheden die alle andere aspecten van uw leven meer kleur kunnen geven. de vrijdag is er dan ook om het leven een duwtje de goede richting in te geven, de zaterdag om er intens van te genieten omdat het u gelukt is om bepaalde delen van uw leven uit de sleur te halen, de zondag om gewoon van de onderlinge contacten te genieten zonder dat er labeltjes aan hangen. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail.(het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 5


Een weekend met zeer veel mogelijkheden, ze liggen bijna voor het oprapen wat inhoud dat u een keus heeft en niet alleen genoegen hoeft te nemen met hoe de dag nu eenmaal verloopt. Bevalt het u niet dan kijkt u om u heen, bukt, steekt een hand uit en raapt een andere mogelijkheid op en geeft daarmee een andere draai aan uw dag/weekend. Heerlijk dat uzelf in staat bent om te allen tijde doorheen deze drie dagen het tij te keren. Waarom? Omdat u deze dagen voor uzelf kiest/vanuit uzelf kiest en eerlijk nee durft te zeggen als het ook als nee voelt. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail.(het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 6


Vrijdag staat het werk of de relatie centraal niet zozeer als item op zich maar vanwege de mensen die dit stukje leven met u delen, er moet wat geschipperd worden om het voor ieder prettig te laten verlopen, u heeft ook een stem in het kapittel laat deze dus ook horen. Zaterdag bent u een heel tevreden mens, lopen de situaties naar volle tevredenheid en heerst er een zeer goede sfeer waar zelfs romantiek uit kan ontstaan, zeker de late avonduurtjes zijn zeer geschikt voor het liefdesvuurtje. Zondag zit u een beetje in zak en as, u twijfelt of men u wel leuk/aantrekkelijk vindt en kan hier zover in gaan dat het uw dag overschaduwt en u vergeet te genieten. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail.(het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 7


Vrijdag borrelt u van enthousiasme om de ene of andere reden, u verbruikt hierbij zoveel energie dat het niet anders kan dan dat de zaterdag tegen gaat vallen, hoe goed de zaterdag op zich ook verloopt hij kan niet tippen aan het heerlijke gevoel van vrijdag waardoor u zelfs zonder aanleiding een teleurgesteld gevoel krijgt. Deze twee dagen draait het meer om het gevoel dan om de omstandigheden of mogelijkheden. Zondag als u opstaat snapt u dat zeuren geen zin heeft maar dat daden tellen, u bepaalt deze dag door uw eigen gedrag hoe u zich voelt. Het draait dit hele weekend om het innerlijke gevoel en niet om de uiterlijke omstandigheden. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail.(het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 8


U vindt op de ene of andere manier elke dag de guldenmiddenweg tussen uw gevoel en uw verstand uitgaande van de op dat moment spelende situatie, u gaat niet drie dagen door met hetzelfde gevoel of dezelfde insteek u wisselt per dag en u zoekt per dag naar de middenweg die daarbij behoort. De vrijdag staat in het teken van samen delen, hoofdzakelijk in het gevoel waar de nadruk ligt bij relatie of de persoon die het dichts bij u staat in het leven van dit moment. de zaterdag ligt de nadruk op het maken van keuzes vanuit een liefdevol gevoel, iemand vraagt u iets en uw lichaam antwoord met ja of nee. Zondag bent u een beetje bedachtzaam en vindt u het financiële aspect heel belangrijk. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail.(het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 9


Vrijdag trekt u een streep en zegt “klaar” “ik ben er klaar mee” “ik heb er geen zin meer in” u draait zich symbolisch gezien om en begint de andere kant op te lopen, weg bij datgene waar u zich niet goed bij voelt op weg naar iets wat misschien beter voelt, of te wel u zoekt de weg terug naar uw hoofdweg om vandaag weer recht vooruit verder te kunnen. Zaterdag is een zeer liefdevolle en warme dag, waar de heren meer van genieten dan de dames, de dames hebben het te druk met van alles regelen en missen hier en daar een prachtig moment. zondag wordt het wat minder, niet slecht maar wel wat minder deze dag bent u het niet met alles en iedereen eens. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail.(het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)