WAT BRENGT DEZE DAG U!!

Dinsdag 24 April 2018
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze dag.

Getal 1


Er is een berichtenstroom gaande maar hoe bepaalt u nu welke berichten doorslaggevend zijn en welke slechts een illusie? Het zal vandaag zeer moeilijk worden voor u om het kaf van het koren te scheiden, enkel en alleen omdat u de klemtoon regelmatig verkeerd plaatst vandaag waardoor een bericht op een geheel andere manier bij u binnenkomt dan het bedoeld is. Let wel dit kan net zo goed gebeuren dat u iets te positief maakt dan omgekeerd wees u daarvan bewust en neem de moeite en de tijd om de berichten achteraf nogmaals goed door te nemen om te ontdekken of u de klemtoon verkeerd of juist geplaatst had.

Getal 2


Niet met oogkleppen op door de dag gaan dat is zonde van al wat dan buiten uw gezichtsveld valt, gewoon met open blik en ruim rond kijkend de dag volgen het is een prachtig dag met veel verschillende gebeurtenissen waar u zeer vrolijk van wordt en waar er zelfs een bijzit waar u zomaar uw voordeel mee kunt doen waardoor uw humeur nog meer zal stijgen misschien zelfs even het euforische aantipt. Halverwege de dag is geduld iets wat u op moet brengen doe dit in de lijn van de dag en niet vanuit zeuren en klagen dat iets niet snel genoeg gaat misschien heeft u het oponthoud wel nodig om iets anders niet over het hoofd te zien.

Getal 3


Ga niet stoerder doen dan u bent vandaag, houd u niet groter dan noodzakelijk, durf gewoon kwetsbaar te zijn en te zeggen dit gaat boven mijn pet of hier heb ik de energie of de moed niet voor. Uw trots zal u in de weg staan maar liever een deukje in uw trots dan ergens anders toch?? Kies ervoor om het pad van de herkenning te volgen of te wel doe de dingen die u al eerder heeft gedaan en waar u mee bekend bent. Einde ochtend komt u in een situatie terecht waar u echt even tot tien moet tellen en juist die tien tellen zijn voldoende om de situatie weer te laten verdwijnen.

Getal 4


Gooi niet gelijk drastisch allerlei dingen uit huis enkel en alleen omdat u verandering wil zien en voelen, zet ze even opzij, in de schuur of op zolder doe dit zeker met papieren waarvan u denkt dat u er al klaar mee bent. Als u over een paar weken niets mist van wat u apart heeft gezet is het tijd om het echt weg te doen. Gesprekken hebben vandaag iets meer diepgang dan doorsnee het is echter wel van belang dat het gesprekken blijven en geen discussies gaan worden die u behalve frustratie niets opleveren.

Getal 5


U vindt iets terug of u raakt iets kwijt, u krijgt met het ene of het andere te maken en niet met beide tegelijk. Het terug vinden kan daadwerkelijk iets zijn wat u allang kwijt was iets tastbaars maar het kan ook een gevoel of beleving zijn die u al langere tijd niet heeft ervaren, lees het kwijtraken op dezelfde manier het kan twee kanten op. Op het werk wordt er iets meer van u verwacht, levert u de extra inzet dan oogst u ook het schouderklopje waar u zo naar verlangd. De nacht brengt u dromen met verhalen van weleer.

Getal 6


Tja, daar in de verte hangt iets donkers in de lucht, ja daar, ver in de verte, het is niet van plan om dichterbij te komen het zal uw dag dan ook niet benvloeden vanuit zichzelf maar helaas u als persoon kan er een probleem van maken, u blijft maar staren in de verte, u blijft maar letten op iets wat ver bij u vandaan blijft al dat staren in de verte maakt dat het een onderdeel van uw beleving van de dag gaat worden en u dus niet waarneemt wat er dicht om u heen gebeurd waardoor u het positieve mist omdat u gefocust bent op iets wat u als negatief benoemt. Jammer van een prachtige dag.

Getal 7


Werk staat centraal in al zijn facetten druk, leuk, spannend, ontspannend, gezellig, verantwoordelijk alle facetten wisselen zich af en u, u heeft het te druk om bij elke wisseling stil te blijven staan u pakt dus n beleving die voor u de rode draad van de dag gaat worden. Bent u niet aan het werk dan staat iets in uw thuissituatie centraal op dezelfde manier als eerder omschreven. Slalom gewoon lekker door alle wisselingen heen en geniet van de kleine prachtige momenten die erin verstopt zitten en stoor u niet aan jongeren/kinderen die vandaag tien keer dezelfde vraag aan u stellen.

Getal 8


U heeft de behoefte om veel te praten, om uzelf luid en duidelijk te horen op zich niets mis mee aangezien u geen onzin verkoopt maar soms kan het ook geen kwaad om te luisteren en vandaag is zon dag waar luisteren meer opbrengt en dan bedoelen we niet luisteren naar uw eigen stem geluid. Als u tijdens het luisteren en oh of ah moment ervaart doe dan de moeite om het ergens te noteren, ga er niet vanuit dat u het zich later nog kunt herinneren want dat is niet het geval althans niet in de exacte vorm zoals de eerste keer.

Getal 9


Of de zon buiten schijnt?? Hij schijnt in ieder geval symbolisch in uw leven, het is dan ook zaak om daar van bewust te zijn en geen straaltje te missen. Vertaal het goede gevoel niet verkeerd niet naar uzelf belonen door geld uit te geven aan iets wat u niet echt nodig heeft. Bewaar het geld u heeft het in een later stadium harder nodig voor een uitgave die echt noodzakelijk is. De mensen die u vandaag tegenkomt zijn u allen goed gezind onthoud dat elke glimlach die u uitdeelt ook retour gaat komen.