WAT BRENGT DEZE DAG U!!

Dinsdag 21 Augustus 2018
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze dag.

Getal 1


In het donker van de nacht dealen we met onze spoken en onze engelen, in het donker van de nacht gebruiken we de tijd om te verwerken wat er overdag allemaal plaatsvindt in het donker van de nacht scheppen we de ruimte die we overdag weer kunnen vullen met nieuwe indrukken. Elke dag staat u op in een nieuwe ronde waar nieuwe kansen aanwezig zijn, elke dag is anders dan de dag ervoor en de dag erna. Nee de nacht vertelt u niet hoe uw dag gaat verlopen maar de nacht maakt u wel klaar voor elke nieuwe dag. Vandaag start u min of meer met een schone lei.

Getal 2


Door te kijken naar hoe een ander zijn weg effent zonder jaloezie komt u misschien kleine dingetjes tegen die u zelf ook kunt uitproberen. Nee u kunt niet dezelfde weg bewandelen omdat u nu eenmaal een ander persoon bent met andere kwaliteiten maar u kunt wel kleine dingetjes waarvan u weet dat ze bij u als persoon passen copieren en ten gunste van u toepassen. Vandaag heeft u een heel goed inzicht, bent u goed en scherp in uw bewoordingen en in staat om deuren te openen die normaal gesloten blijven, op deze manier kunt u even een spiekblik achter de deur werpen om vast te stellen of u verder wilt of niet.

Getal 3


Vandaag heeft u de tijd om bepaalde zaken te overdenken, door dit te doen ziet u plots dat gesprekken niet altijd even goed door u begrepen zijn, u ziet dat er dingen tussen zitten die u niet helemaal vertrouwt, (let wel dit beslaat n bepaalde situatie/persoon en niet elk gesprek wat u gevoerd heeft), u kunt vanaf het punt waar u het inzicht krijgt besluiten om er een andere draai aan te geven, u kunt dingen loslaten, u kunt afstand nemen. Doe dit met een lach op uw gezicht, blij dat u weer gewoon verder kunt met uw leven en niet met een verwijt of gevoel van wrok. U was er immers zelf bij en het mes snijd nu eenmaal altijd aan twee kanten.

Getal 4


U zou zich op kunnen sluiten in uw huis dan hoeft u vandaag niet met andere mensen te dealen en kan u ook niet bezeerd worden, maar is dat de juiste oplossing? Is dat hoe u de dag door wilt brengen? Ieder mens kan in de grote boze buitenwereld tegen dingen aanlopen die minder leuk zijn om mee te maken maar dat wil niet zeggen dat uw wereld instort het wil gewoon zeggen dat u er mee dealt het een plaatsje geeft in uw emotie en u richt op die dingen die prettig zijn in het verloop van zon dag. Vandaag vindt u meer in de buitenwereld dan opgesloten in huis, dus gewoon de voordeur open en de frisse buitenlucht in.

Getal 5


U bent vandaag net een trouwe hond die blindelings zijn baasje volgt en zijn best doet om dit baasje gelukkig te maken. Uiteraard bent u geen hond en staat u niet onder het commando van iemand anders, maar u stelt zich vandaag wel heel trouw op richting de mensen rondom u, u doet uw uiterste best om een lacht te toveren op de gezichten van hen die u dierbaar zijn en daarvoor gaat u heel ver. Vandaag wordt u gelukkig door een ander gelukkig te maken, ik zal niet zeggen dat u de gehele dag met een glimlach rondloopt maar wel degelijk het grootste deel van deze dag die u met een heerlijk gevoel zult afsluiten.

Getal 6


Ook al krijgt u vandaag niet alle eer voor uw inzet u houd er toch een trots gevoel aan over, en ook al heeft u achter de schermen gewerkt u bent echt wel opgevallen. Misschien oogst u achter de schermen vandaag wel meer credit dan degene die in de schijnwerper mag staan. Wees trots op wat u vandaag bij kunt dragen, wees niet jaloers omdat u niet in de schijnwerper staat, neem uw goede gevoel lekker mee naar huis waar u de sfeer zeer positief kunt veranderen door uw uitstraling. Wilt u met alle geweld toch in de schijnwerpers staan tja wees dan ook voorbereid op grote teleurstelling.

Getal 7


Een dag waar zomaar de tranen kunnen vallen, waar zomaar de emotie de overhand kan nemen, geactiveerd door een heel klein op zich niet zoveel voorstellend gebeuren, ga niet in de stres en probeer het niet te onderdrukken, heet het met warmte en liefde welkom en laat het u even overstromen als de golf doorrolt neemt het een hoop frustratie/pijn/onnodige emotie van u mee. Wat u kwijt bent komt niet meer terug en brengt ruimte voor een nieuwe frisse start. Ok het is niet echt een wereldwonder wat er gebeurd en nee niet uw hele leven krijgt de frisse start maar geloof mij de kleine deeltjes die het wel krijgen brengen een enorme opluchting met zich mee.

Getal 8


U weet hoe u reageert als u een onterecht of niet leuk bericht ontvangt, u kunt daarom ook snappen hoe het voor een ander voelt. Ook als u onterecht bejegend wordt dient u op een terechte manier terug te reageren. Of te wel uw gram halen leid tot niets behalve een heel klein wolkje van euforie wat slechts een paar seconde aanwezig is en omslaat in een verschrikkelijk down gevoel. U zit deze week nu eenmaal midden in de berichtenstromen wat in inhoud dat het verkeer heen en weer zal gaan. Zorg dat het vanuit uw kant netjes, eerlijk, open, oplossend blijft.

Getal 9


Als kind mag u ge(mis)bruik maken andere mensen om zodoende toch dat snoepje te krijgen of die straf te ontlopen, daarvoor is een kind een kind en meestal gebeurd het in opperste onschuld. Als volwassen mag u daar geen misbruik meer van maken u mag andere mensen niet voor uw karretje spannen om te krijgen wat u wenst of om een verwijt/straf te ontlopen. Als u vandaag ergens op wordt aangesproken kunt u in plaats van in de verdediging schieten ook antwoorden, tja misschien niet helemaal slim aangepakt eens kijken hoe we dat weer ten goede kunnen keren.