WAT BRENGT DEZE DAG U!!

Donderdag 4 juli 2019
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze dag.

Getal 1


Wees alert en maak notities aangezien u gaande de dag tegen ah en oh momentjes aan zult lopen, u denkt ach dat onthoud ik wel maar daar ligt het probleem zodra u achteraf het ah of oh moment terug probeert te halen dan is het in de vorm van het klinkt als.... het lijkt op..... en verder vult uw hoofd vanuit wens/angst de rest in waardoor u dus heel ver verwijdert bent van het ah/oh moment. Praktisch iedereen heeft zijn mobiel bij zich waar u aantekeningen in kunt maken om de oh en ah momenten zuiver te houden, heeft u geen mobiel bij u, zorg dan dat u pen en papier binnen handbereik heeft.

Getal 2


Doe vandaag uw moeten dingen en verwacht geen wonder u snapt vandaag niet al teveel van de wereld en de wereld snapt u niet hierdoor kan spraak verwarring ontstaan en fouten gemaakt. Blijf vandaag gewoon iets meer op de achtergrond, doe daar uw dagelijkse dingen, duik niet in een discussie, en schreeuw uw mening niet van de daken. Als u dit in acht neemt dan wacht u goed verlopende dag waarin u even pas op de plaats maakt, hapt u toch op elk voorgehouden koekje en slaat u de waarschuwing in de wind dan loopt u de hele dag achter feiten aan die in nevelen zijn gehuld.

Getal 3


De beker is half vol, hij stroomt niet over dit dient u in acht te nemen als u financiele beslissingen neemt vandaag. Geld wat u vandaag wilt uitgeven aan dingen die niet noodzakelijk zijn kunt u ook over een aantal dagen pas doen wanneer u een beter overzicht heeft van uw mogelijkheden. Ga vandaag eens lekker aan de slag met dingen/wensen die geen geld kosten en haal daar uw euforie moment uit vandaan. Binnen een relatie krijgt u het niet voor elkaar om een punt dusdanig te maken dat de ander het klakkeloos overneemt, de vraag is dan ook of het de nodige energie en spanning waard is om het te proberen?

Getal 4


Uw prestaties meten aan die van een ander, uw problemen meten aan die van een ander, uw leven meten aan die van een ander, wat schiet u ermee op? inderdaad helemaal niets, of het geeft u een vals gevoel van trots omdat u het op het zicht beter doet dan een ander of het geeft u een gevoel van neerslachtigheid omdat u nooit het level haalt van diegene waar u naar staart. Wees wie u bent, wees trots op wie en wat U bent, kijk niet op maar ook niet neer naar een ander ieder heeft zijn eigen leven te leven en niemands hele leven speelt zich af in het zicht van buitenstaanders.

Getal 5


Roddels, roddels, roddels het gonst er weer eens van en u doet driftig mee, ik snap het nut hier niet van en vindt het beneden uw stand als ik eerlijk ben. U heeft het niet nodig om hieraan mee te doen zeker niet omdat het verhaal zeer snel een andere wending kan krijgen en ineens het middelpunt van de roddels kunt worden. Richt u liever op uw eigen dag die vraagt al genoeg van u, het werk eist meer inzet, het gezin meer zorg, uw partner meer aandacht, uw financiƫn meer overzicht, en uzelf meer innerlijke rust. Deze dingen zijn veel belangrijker om uw dag mee te vullen, dat zijn de punten waar u winst kunt behalen.

Getal 6


Ga vandaag eens aan de slag met het opruimen/uitzoeken van oude dozen en spullen op zolder u zult er behalve veel herinneringen ook dingen vinden die u lang niet in uw hand heeft gehad maar wel bij uw leven horen en niet zomaar naar de vuilnisbak mogen verhuizen evenmin mogen ze verstopt ergens in een donker hoekje bewaard worden. Daar waar het spullen van overleden dierbare zijn, bedenk dan heel goed wat de emotionele waarde voor u is of voor de desbetreffende persoon was. Een rit door uw verleden brengt u inzicht in het heden, brengt u bij bewuste keuzes hoe u vanaf hier naar .... wilt over uw levenspad.

Getal 7


Met een beetje mazzel schijnt de zon, met zekerheid fluit de vogel, ja uw dag is begonnen en u mag weer meedraaien aan het levenswiel, iets wat vandaag veel vreugde momenten zal brengen. Speciaal? tja niet zoals u speciaal bedoeld er zullen geen wonderen gebeuren, speciaal in de vorm van veel kleine geluksmomenten en intens genieten van de meest simpele dingen van de dag of te wel het leven volledig waarnemen, ja dat wel. Een dag van volledige ontspanning is wat de kosmos u aanreikt aan u om het aan te pakken, geen moeilijke keuzes maken, geen extra druk gewoon even een dagje vakantie gevoel.

Getal 8


De acht die een keus moet maken omtrent een leerweg/cursus/scholing dient vandaag knopen door te hakken uitgaande van het voordeel voor de toekomst en niet uitgaand van de inzet die het vergt. Als u de moeite doet om iets extra's te leren dan kost u dat tijd die u niet op een andere manier kunt invullen, het prijskaartje wat u ervoor moet betalen is echter niets vergeleken bij wat het u aan het einde opbrengt. De acht die niet voor de voorgaande keus staat dient vandaag meer diepgang aan te brengen in zijn/haar gesprekken, praat vandaag niet oppervlakkig maar praat ergens over wat u ook daadwerkelijk bezig houd.

Getal 9


Soms moet u eerst loslaten voor u opnieuw kunt starten, soms moet u eerst afstand nemen voor u dichterbij kunt komen, wat bedoel ik hiermee? U houd vast aan iets wat allang geen rol meer in uw leven speelt, het is echter zo'n gewenning geworden dat u er niet meer over na denkt, het kost echter wel de nodige energie die nu verloren gaat in een bodemloze put. Als u deze energie op een andere manier kunt gebruiken hoe zou u zich dan voelen? Op sommige vlakken in uw leven een stuk prettiger aangezien u dan op dat punt niet meer stil staat maar weer in beweging bent.