WAT BRENGT DEZE DAG U!!

Vrijdag 9 November 2018
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze dag.

Getal 1


Vrijdag bent u zo blij als een klein kind u vindt iets wat bijna niets kost en u zoveel geluk brengt dat ontroering een spontaan gevolg is. Hoe weinig geld u ook uit kunt geven dit blijft binnen uw budget passen. Zaterdag blijft u het geroddel buiten de deur houden, staat u heel sterk in uw schoenen en draait de wereld om u en uw dierbaren en niet om de buitenwereld of de mening van iemand anders, u gedraagt zich vrij en blij zonder remming of weerhouding. Zondag zet zich dit door en u voelt u jong van lichaam en geest en staat open voor het uitproberen van nieuwe dingen, voedsel, ideeŽn, vormen van plezier maken.

Getal 2


Waarom? Geen flauw idee, maar u gooit op vrijdag het roer compleet om, al het negatieve laat u varen en u richt zich op positief, zelfs bij het kleinste stipje voelt u geluk omhoog borrelen dit gevoel wilt u over en over ervaren zelfs als u daarvoor meer moeite moet doen dan u van plan was. De avond en de nacht voelen warm, zacht, passioneel en kunnen diepgaande romantiek brengen aan hen die er naar zoeken. Zondag bent u het gezeur rondom u compleet zat, u gooit het roer wederom compleet om en trekt iedereen met u mee, deze dag is niet voor zeurpieten heeft u besloten deze dag is voor lachebekjes.

Getal 3


Ga ik links of recht of ga ik helemaal niks doen? Ga ik een gevuld weekend tegemoet of kies ik voor de leegte? Wil ik bouwen en vertrouwen of gewoon onbevangen lol maken? Tja lieve drie ik zou ook vinden dat ik voor zeer moeilijke keuzes sta, maar als u die druk die u voelt nu eens loslaat dan ontdekt u dat alle drie de dagen zichzelf ontvouwen en u meenemen op zeer afwisselende weekend trip. Vrijdag bent u gewoon de weg even kwijt die u gelukkig op zaterdag hervindt dan weet u exact waarom u een bepaald patroon volgt, zeker de zaterdag avond valt onder speciaal, de zondag moet u eerst een klein stormpje trotseren voor de wind zich in uw voordeel keert.

Getal 4


Vrijdag is een dag vol van geheimen, vol van vaagheden die wel voelbaar maar niet zichtbaar zijn, een dag waar u zoekt naar iets wat u niet kunt benoemen, een dag die veel energie kost zonder u iets tastbaars te brengen. Als u op deze dag gegokt heeft om uw geluk binnen te halen dan wacht er teleurstelling. Zaterdag draait om werk, prestatie, discipline, keuzes en heeft een zwaar serieuze ondertoon die u voortdrijft in een hoog tempo, een dag waar u de zweetdruppels zult voelen maar ook de trots van het overeind blijven. Zondag kan het vriezen en dooien een dag waar het boek pas in de ochtend open gaat om u te vertellen wat er die dag beschreven staat.

Getal 5


Ik ben het helemaal zat, ik wil geen emoties meer die ik niet de baas kan, ik heb geen behoefte meer aan omhoog borrelende tranen, ik wil weten hoe ik mijn evenwicht weer hervindt, ik wil weten waar ik heen moet om geluk te voelen/ervaren. Lieve zes u hoeft enkel richting het weekend om op al deze vragen een antwoord te vinden, vrijdag avond hervindt u zichzelf in de nacht krijgt u wat antwoorden, op de zaterdagochtend opent u uw ogen en ervaart een innerlijke rust, u gaat door de dag zonder u te vervelen of eenzaam te zijn, u zoekt niet meer naar antwoorden u ondergaat wat er passeert en volgt het patroon om u op deze manier mee te laten voeren naar een zeer liefdevolle zondag waar de zon van het geluk volop schijnt.

Getal 6


Kracht is voor de vrijdag, genot voor de zaterdag, een ongewenste strijd voor zondag. Vrijdag bent u er helemaal klaar voor, u loopt nergens voor weg, zelfs niet voor de liefde en de romantiek, wat er ook op u af komt u wacht het met open armen op en duikt er vol in, het is de aanloop naar zaterdag waar genieten op het programma staat, genieten in al zijn denkbare vormen, een dag met een gouden randje, een dag waar u dankbaar voor bent dat u hem mag ondergaan. Zondag staat in een schril contrast met de eerste twee dagen, zondag hangt er strijd in de lucht, hij is niet gewenst maar zeer moeilijk te ontwijken.

Getal 7


U draait een beetje om de pot heen, u verbuigt uw woorden een beetje, verhuld uw daden een beetje, doet een beetje vaag over van alles en nog wat, het lijkt of u iets te verbergen heeft en zo zal uw omgeving dan ook reageren. Gelukkig heeft u niets te verbergen en houd u er geen dubbele agenda op na, u draait een beetje overal omheen omdat u zomaar ineens geen zin heeft om alles met iedereen te delen. Zaterdag is gericht op de liefde/relatie u bent deze dag niet te beroerd om een hoop inzet te tonen, u doet zelfs een stapje achteruit als dat het goede gevoel ten goede komt. Zondag bent u huismus.

Getal 8


Ga niet te achteloos om met de informatie die u vandaag toekomt, ondanks dat het allemaal niet veel zeggend lijkt zitten er zeer mooie boodschappen in verborgen, boodschappen die geluk met zich meebrengen. Probeer uw dag dan ook niet alleen te leven maar ook te doorgronden. Zaterdag bent u niet honkvast, er kriebelt een reislust, wat u ook onderneemt u zoekt een deel van de dag uw heil buiten de deur, omdat u van alleen binnenzitten te onrustig wordt. Zondag is een dag van geven en nemen, van een beetje water bij de wijn doen om de harmonie te waarborgen.

Getal 9


Vrijdag een superdag, zaterdag weet u het even niet meer, en zondag heeft u behoefte aan rust en gezelligheid binnen een kleine kern en ontwijkt u de grotere massa. Op liefdesgebied is vrijdag de dag met de hoogste score, zaterdag wisselt u teveel tussen al uw wensen/gevoelens en zondag moet het allemaal wat rustiger. Op gezin/sociaal terrein ervaart u zaterdag veel drukte en wisseling van programma, en zondag draait u het vuurtje iets lager. Uzelf als persoon voelt zich vrijdag helemaal top en in de (liefdes)wolken, zaterdag een beetje in de war en zondag heel erg tevreden.