WAT BRENGT DEZE DAG U!!

Woensdag 19 September 2018
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze dag.

Getal 1


U bent zo gewend om u druk te maken over van alles en nog wat dat het bijna eng is om een goede week te mogen hebben. Wat moet u nu met al die overgebleven tijd waarin u normaal met alle tegenslag in de weer was? Wat moet u nu? Misschien gewoon lekker genieten lieve 1, misschien eens rondkijken op zoek naar een heel leuke hobby of vrijetijdsinvulling dat stukje waar u normaal geen tijd voor heeft? zoek naar de dingen die u heel wenselijk vindt in uw leven maar door de omstandigheden altijd maar doorgeschoven heeft naar een later tijdstip.

Getal 2


In de thuissituatie wil iemand anders vandaag de touwtjes in handen, even slikken voor u want u bent degene die maar heel moeilijk de touwtjes los wil laten, soms lijkt het er even op alsof u een ander de beslissingen laat nemen maar als u echt heel eerlijk bent zijn dat alleen de beslissingen die precies uitgevoerd worden op de manier die uzelf al had bedacht. Vandaag neemt iemand een compleet andere keus dan waar uzelf voor gekozen had en u dient het toe te laten, eerst afwachten hoe het verloop is en dan pas commentaar leveren, misschien blijkt dat het commentaar wat u moet leveren niets anders is dan een schouderklopje uitdelen.

Getal 3


Ja inderdaad het zijn donkere wolken die uw kant op komen drijven, ze zien er alles behalve prettig uit, maar u ziet ze al in de verte aankomen waardoor u tijd genoeg heeft om te zorgen dat u er niet door verrast wordt. Of te wel u kunt gaan zitten wachten tot het recht boven uw hoofd hangt en dan pas in actie komen waardoor u min of meer achter de kar aan blijft rennen, of u kunt van te voren al actie ondernemen waardoor u het niet ontwijkt maar zeer gemakkelijk door het slechte weer laveert en duidelijk voor de kar uit blijft lopen tot het slechte weer u weer verlaten heeft.

Getal 4


Als klein kind had u de neiging om u te verstoppen als het leven moeilijk werd, dan trok u zich terug in uw eigen veilige schuilplaats in de realiteit of in uw hoofd. Vandaag heeft u dezelfde neiging, iets in het leven loopt niet helemaal soepel, u vindt het erg moeilijk om het “probleem” het hoofd te bieden en slaat op de vlucht naar uw veilige plekje. In uw kindertijd kwam u ermee weg en konden de volwassenen om u heen er ook nog wel om lachen of het minimaal begrijpen, vandaag komt u er niet mee weg en is er niemand die er om kan lachen of er begrip voor heeft.

Getal 5


Er komen vandaag twee dingen op uw pad die u wel heel erg wenselijk acht, het ene is een kort traject met heel snel een resultaat, het andere is een langere weg waar u veel inzet moet tonen en geduld op moet brengen voor u het echte resultaat zult waarnemen. U heeft een keus voor welke van de twee u wenst te kiezen. De meeste zullen voor de korte slag kiezen omdat ze intens verlangen naar een stuk goed gevoel en opluchting, slechts een heel klein deel zal iets verder denken dan zijn neus lang is en snappen dat wat met een korte slag binnen gehaald wordt snel resultaat oplevert maar ook heel snel weer naar de achtergrond verschuift. Of te wel wees slim en kies voor het lange traject.

Getal 6


U trekt het zich toch allemaal net iets teveel aan, u let op elke blik, op elke kleine handeling, als u mensen met elkaar ziet smiezen dan bent u gelijk alert en overtuigd dat het over u gaat. Lieve zes doe het even rustig aan, richt uw alertheid liever op de dingen die echt gaande zijn in uw leven, u verspild nu zoveel tijd en gedachten aan wat er misschien wel gaande is dat u de echte dingen die gaande zijn over het hoofd ziet. Jammer want daardoor ziet u ook de goede stroming over het hoofd die zich langzaam begint tonen in heel kleine dingetjes, enkel waar te nemen als u vredig in uw velletje zit.

Getal 7


Let erop 7 dat u niet denkt dat u het zelf allemaal het beste weet, zeker vandaag kan het geen kwaad om naar het advies/inzicht van iemand anders te luisteren. U hoeft het niet woord voor woord over te nemen of uit te voeren maar u kunt er zeker uw voordeel mee doen. Zeker omdat u zelf een aantal belangrijke puntjes over het hoofd ziet die straks als een zeepbel in uw gezicht uit elkaar kunnen klappen. Voorkomen is altijd beter dan genezen en dat geldt vandaag zeer zeker voor de 7. U weet een hoop maar ook u weet niet alles knoop dit heel goed in uw oren.

Getal 8


Laat niet iemand anders opknappen wat u zelf dient te doen, schuif niets door naar het bordje van een ander, hoe gemakkelijk het ook lijkt en hoe willig de persoon ook is om zijn/haar schouders onder uw probleem te zetten. Doe het vandaag allemaal zelf, het zijn ook uw issues of de door uzelf gecreëerde situaties. Om ten volle te genieten van de opluchting die achter de oplossing ligt is het dit van het grootste belang, buiten dat heeft u deze week de energie om het zelf te doen wat hier en daar nog ontbreekt is de lef om het ook aan te pakken en juist dat stukje lef dient u vandaag boven water te halen en te hanteren.

Getal 9


Iemand die u vandaag benadert met zijn/haar problemen dient u op een afstandje te houden, niet vanuit egoïsme maar de persoon heeft gelukkig meerdere punten waar hulp vandaan kan komen en die meer opleveren dan uw bijdrage. Iemand die u vandaag benadert met een emotie en even een schouder zoekt om op uit te huilen, dient u zonder aarzelen uw schouder te lenen en van een beetje troost te voorzien, u heeft ruimschoots voldoende positieve energie om er een beetje van door te schuiven naar een ander zonder zelf te kort te komen. Het draait voor u als persoon vandaag meer om de avond dan om de dag als het op eigen dingen/gevoelens aankomt.