WAT BRENGT DEZE DAG U!!

Dinsdag 20 Februari 2018
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze dag.

Getal 1


Tot de tanden gewapend gaat u de strijd aan, nu is dit wel symbolisch bedoelt en niet de bedoeling dat u het woordelijk gaat uitvoeren. Het gaat er meer om dat u snapt dat u zich in de strijd moet gooien dat u van u af moet bijten dat u door moet zetten dat u niemand de oorlog moet verklaren maar ook voor niemand de overgave tekent. Hoe u dit in deze dag moet plaatsen zal u zeer snel duidelijk worden. zodra er een gevoel van bah omhoog komt dan is de juiste tijd aangebroken, uw gevoel bepaalt vandaag niet uw verstand die u laat kiezen.

Getal 2


U zult ook vandaag eerst door de weerstand heen moeten breken voor u het licht kan zien schijnen. U probeert echt alles wat moeilijk kan gaan worden te ontwijken maar ja dan komt u ook nooit uit bij de opluchting. Wees realistisch bepaalde problemen zullen niet als sneeuw voor de zon verdwijnen daar is inzet voor nodig een inzet die u vandaag moet tonen zodat u zich verder weer op uw privé leven kunt focussen zonder u druk te maken over dingen die nog vaag in de lucht hangen wachtend tot ze eindelijk eens opgelost/opgeruimd worden.

Getal 3


Er is zoveel rust en harmonie om u heen, zoveel prettige medewerking dat u er bijna bang van wordt. U denkt dat iemand u in een hoekje duwt waar u gedwongen tot keuzes moet komen en daarvoor eerst stroop om uw mond smeert. Lieve drie uiteraard wordt er wat stroop om uw mond gesmeerd maar dat is een normaal proces wat gebeurd bij iedereen die duidelijk lekker in zijn vel steekt, voor u persoonlijk betekend het vandaag dat u rustig een likje van de stroop mag nemen zonder dat u daar achteraf voor wordt gestraft.

Getal 4


Vrolijkheid kent geen tijd is wat de trilling voor de vier te vertellen heeft, er hangt een heerlijke vrolijkheid die zorgt voor ruimte waarin ontspannen gesprekken met heel veel diepgang plaats kunnen vinden. Zomaar van een gesprek over een plantje schakelt u over naar een gesprek over plichten en rechten om door te schakelen naar gevoel en beleving u luistert naar uzelf en naar de ander en wordt al vrolijker en vrolijker ondanks de zwaarte van de gesprekken als u uw bed instapt dan gonst het in uw hoofd maar er fluit ook een zeer lief vogeltje een zeer lief deuntje.

Getal 5


U moet aan de slag met een financieel vraagstuk, het kan gaan over rekeningen die betaald moeten worden, het spaarpotje voor de vakantie, het inkomen uit werk of uitkering. Maar er is een noodzaak om daar eens goed aandacht aan te besteden niet vooruit schuiven omdat u zich niet nerveus wilt maken maar gewoon schouders eronder en zorgen dat het allemaal goed op de rit komt. Blijkt het om inkomen uit werk/uitkering te gaan dan kan het betekenen dat u gedwongen wordt om op een andere manier aan de slag te gaan om zodoende het inkomen veilig te stellen.

Getal 6


U krijgt het op een gouden presenteerblaadje aangeboden, die kans om iets in uw leven compleet anders te laten verlopen, het feit dat het onder uw neus staat te blinken wil echter nog niet zeggen dat u het ook waarneemt om dit te bereiken dient u eerst te stoppen met star naar één punt te staren het punt waar alles vandaan moet komen. Nooit geleerd dat niet alles/iedereen door de voordeur komt maar dat er ook mensen zijn die gewend zijn om achterom te komen? Verruim uw blik en kijk of dat wat er op het presenteerblaadje ligt vandaag ook iets van uw gading heeft.

Getal 7


Waar haalt u in hemelsnaam al die energie vandaan? Ik ben trots op u, u overtreft zichzelf door zoveel inzet te tonen, niets weegt vandaag te zwaar niets is teveel u doet het allemaal zonder klagen en u ruimt zo heel wat oude rotzooi op. Iets drijft u en dat iets is dat u kansen ziet die u niet kunt pakken als u niet eerst alle oude rotzooi opruimt, uw gedrevenheid is echt en oprecht komt uit het diepste van uw innerlijk en helpt vandaag in no time de moeilijke berg op alsof het een fluitje van een cent was. Wees trots als u boven op de berg de overwinnaars vlag plaatst.

Getal 8


Een relatie is mooi en brengt roze wolken maar het brengt ook verantwoordelijkheden en verplichtingen, zodra de roze wolk verdwenen is blijft er iets anders over en daar moeten we het mee doen als het goed is blijft er een verdieping over waardoor u nog steeds bereid bent om elk offer te brengen voor het gezamenlijke doel, als dit niet het geval is dan is het tijd om eens meer aandacht aan de relatie te besteden en u af te vragen waar de hapering ligt, bij u of bij de ander zodat daar verandering in aangebracht kan gaan worden. lees dit niet alleen in de relatie van partners maar in de vorm van elke relatie.

Getal 9


Ja hup in beweging blijven en nee niet op die bank neerploffen, u bent moe? Tja dat interesseert mij niet zoveel u moet blijven bewegen er zijn dingen te doen er zijn dingen om te ondergaan er zijn lessen om te leren en dat gebeurd niet als u op uw luie stoel blijft zitten wachten. Dus hup in beweging even door de zure appel heen bijten en ontdekken dat iets wat niet leuk lijkt zomaar heel leuk uit kan pakken. Geef a.u.b geen gehoor aan uw behoefte om uw snor te drukken vandaag.