WAT BRENGT DEZE DAG U!!

Vrijdag 22 Juni 2018
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze dag!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze dag.

Getal 1


Een warm en liefdevol punt zomaar ergens op de dag verandert uw humeur in n klap, u begint langzaam te stralen u maakt zich even minder zorgen en vraagt u niet meer af wat andere mensen van u denken. U komt vandaag heel dicht bij u oprechte innerlijke ikje dat u bijna licht geeft. Zaterdag is voor de dames een egaal verlopende dag voor de heren een dag om zich van hun zachte kant te laten zien. Op zondag is de sky the limit qua mogelijkheden en qua gevoelens.

Getal 2


Even de voet van het gaspedaal? Even tijd voor rust? Even om u heen kijken? Even dingen tot u door laten dringen? Even helemaal niets? Hoe u het vandaag ook invult het is overal tijd voor behalve om gas te blijven geven, om iets door te pushen wat niet wil bewegen, leg u er vandaag bij neer en richt u op ontspanning. Doe dit ook op de zaterdag waar u ook geen ijzer met handen kunt breken, pas zondag is het tijd om het gaspedaal volledig in te drukken en met volle vaart vooruit te stormen.

Getal 3


Vandaag boort u kracht in uzelf aan waarvan u niet eens het bestaan wist, vandaag kunt u een berg verplaatsen als hij als een obstakel staat op uw weg naar geluk, niets en niemand weerhoud u ervan om vandaag door te stomen naar dat wat u als geluk omschrijft, niets en niemand weerhoud u ervan om te voelen wat u voelt en daarnaar te leven en handelen. Dit gevoel behoud u het gehele weekend waardoor de stroming liefde is om u heen, in u, gevend en ontvangend, delend en ondergaand.

Getal 4


Vandaag kijkt u met een scheel oog naar de lucht, zal hij er nog steeds hangen? Wat? Die donkere wolk natuurlijk. Kijk nog maar eens goed lieve vier u zult hem niet meer zien u heeft hem verslagen u mag genieten uw wens voor een blauwe lucht is in vervulling gegaan, nog beter u heeft hem in vervulling laten gaan. Er wacht u een prachtig weekend gevuld met zonnestralen en harmonie, vrede en liefdevolle gevoelens.

Getal 5


Binnen de relatie/liefde heeft u behoorlijk wat fouten gemaakt, u zit hoog op uw troon te verkondigen dat u zich er goed bij voelt hoe de dingen nu verlopen, diep in uw hart is het alles behalve de waarheid, diep in uw hart weet u dat fouten heeft gemaakt dat u zich stoerder voordoet dan u bent dat u het conflict zeer graag op wilt lossen maar niet echt goed weet hoe te doen. Zet om te beginnen vandaag uw boosheid eens opzij dan heeft u al meer dan de helft gewonnen en toont de rest zich vanzelf.

Getal 6


Vandaag volgt u een illusie, u gelooft mij niet als u dit leest, u? en een illusie volgen? Dat kan niet dat is niet waar dat bestaat niet, u weet waar u mee bezig bent! ok ik geef u gelijk, en deel u mede dat er vandaag muren voor u opdoemen die u nu niet ziet maar morgen des te meer voelt morgen is uw weg naar geluk in uzelf geblokkeerd door frustrerende gedachten voorkomend uit vandaag. Zondag kunt u het evenwicht in uzelf herstellen zolang u het maar op de juiste plek durft te zoeken.

Getal 7


Op het gebied van werk/zaken moet u vandaag net even meer uit de kast halen dan doorgaans, u doet het echter met liefde en toont de juiste inzet. Uw indeling van het weekend verandert daardoor enigszins van indeling maar dat heeft u er graag voor over. Zaterdag zegt een stemmetje in uw hoofd dat het dringend tijd is om een beslissing te nemen om een plan te maken voor zondag waar u uw geliefde een glimlach mee op het gezicht tovert. Laat alles zaterdag en zondag om gevoel draaien, om te tonen en te delen.

Getal 8


Voor de dames is het aanpoten vandaag teveel moeten dingen in te weinig tijd, ze moeten in zakelijke termen denken om alle dingen rond te breien voor ze in het weekend op kunnen gaan. Zaterdag is de dag van de wensen, een dag die een vreemd verloop krijgt binnen een bekend dag programma. Zondag schijnt de zon volop in uw leven althans als u hem durft toe te laten en te genieten van de warmte die hij met zich meebrengt.

Getal 9


U gaat het weekend tegemoet en u heeft het al helemaal uitgedacht hoe het gaat worden, of toch niet? Het levenswiel draait dat is wat u voelt wat u ermee moet daar heeft u nog geen flauw idee van. Vandaag dient u te overzien met welke mensen u de komende dagen door wilt brengen, of u hen tegemoet komt of zij u tegemoet moeten komen, misschien is halverwege de juiste insteek om tot een ontzettend goed, warm en waardevol weekend te komen. Stop met druilen en ga deze dagen leven om te leven en te beleven.