WAT BRENGT DE WEEK U!!

de week van maandag 11 december tot zondag 17 december 2017
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze week.

Getal 1


Symbolisch klimt u hoog op te toren, niet om daar vanaf te gaan blaten naar uw onderdanen maar om uit te kijken over het symbolische landschap. U probeert uw omgeving in kaart te brengen, u probeert de sterke en zwakke kanten in beeld te brengen, u probeert uw route uit te stippelen, symbolisch probeert u uw leven de juiste kant op te sturen, probeert u een groei te creëren. Een zeer nuttige week waarin u tot vele inzichten zult komen en waar u zeker een nieuw start punt zult vinden of een andere weg om te bewandelen. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail. (het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 2


Het loopt niet helemaal naar wens, deze week komt dat niet zozeer door uw eigen acties maar door het feit dat de mensen om u heen niet reageren zoals ze horen te reageren, of niet hun gemaakte beloftes nakomen. U loopt deze week tegen behoorlijk wat teleurstellingen aan en ontdekt dat mensen hoe dan ook graag over elkaar roddelen en deze week bent u een onderdeel van de roddels. Vertrouw deze week niet te lichtzinnig de mensen om u heen, maar wees ook niet te wantrouwig, scheer niet iedereen over dezelfde kam. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail. (het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 3


Zolang u jaloerse gevoelens koestert zult u nooit achter de waarheid komen, simpelweg omdat al uw gedachtegangen bij voorbaat al gekleurd zijn met uw eigen mening/wantrouwen. Bij voorbaat kleurt u al in dat de waarheid niet positief kan zijn anders had u namelijk geen reden tot jaloezie gehad. Maar lieve negen hoe erg slaat u de plank mis deze week, de waarheid kan heel positief zijn, uw jaloezie kan ongegrond zijn, zet de gevoelens aan de kant en laat de waarheid zich ontvouwen en plak er pas daarna een mening op. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail.(het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 4


Tranen en boosheidgolven dat is wat deze week zeker gaat passeren, veel tranen van onmacht van teleurstelling van verleden en van het heden, tranen omdat uw leven niet zo loopt zoals u gehoopt/verwacht had, uw emotie probeert op de valreep van het jaar een grote schoonmaak te houden zodat u met nieuwe hoop het nieuwe jaar in kunt stappen het is dus niet meer dan een logisch menselijk gebeuren wat er plaatsvindt. Laat de tranen lekker stromen hoe meer er stroomt hoe eerder u klaar bent met dit proces en de rust terug kan keren evenals het inzicht hoe u bepaalde “problemen” op kunt lossen/aan kunt pakken. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail. (het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 5


Nee hoor dat ga ik absoluut niet doen!!!!! Ergens onderweg deze week hoort de 5 zichzelf dit zinnetje hardop uiten. De 5 heeft geen zin om zijn gelukkige gevoel te verstoren door van insteek/richting te veranderen. De 5 vindt het goed zoals het is, eindelijk even een paar dagen innerlijke rust, eindelijk even een paar dagen een geluksgevoel en nee dat gaat hij echt niet zelf gekozen verstoren, dus er zullen mensen tot hun verbazing te horen krijgen “nee hoor dat ga ik absoluut niet doen!” voor de 5 een overwinning voor de andere persoon even slikken. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail.(het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 6


Trek u vooral niet terug in uw schulp dat is namelijk de enige plek waar het deze week niet prettig is, blijf vooral de massa of groep opzoeken en meng u daartussen, dat is waar deze week de fun plaatsvindt en niet alleen de fun het is de plek waar u gemotiveerd wordt om dingen aan te pakken of uit te voeren. Oké het is een beetje eng binnen een groep aangezien daar mensen zijn die oordelen over uw uiterlijk of uw gedrag, maar lieve 6 wat zou dat? U bent wie u bent, en u dient zich dan ook niet anders voor te doen en zeer zeker niet in uw schulp te kruipen. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail. (het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 7


Sociaal gezien gaat het u niet goed af deze week, u weet niet zo goed wat u van de mensen om u heen moet denken, u heeft ook moeite om de juiste inschatting te maken van hun bedoelingen, wat u wel heel zeker weet is dat u niet beschadigd wilt worden vanuit deze overtuiging trekt u zich iets terug en probeert op afstand de kat uit de boom te kijken iets wat deze week niet werkt. Wat u dan moet doen? U moet bij twijfel op de persoon afstappen en rechtstreeks vragen wat er gaande is zodat u niet hoeft te raden maar weet hoe u zich op kunt/wilt stellen. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail.(het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 8


De heren weten niet zo goed waar ze zich prettiger voelen thuis in de kleine kring of buitenshuis binnen een grote kring van mensen. De ene dag voelen ze dit en de andere dag dat, probeer een leuke middenweg te vinden tussen deze twee uitersten zodat u niet geheel uit balans raakt, probeert u stug één lijn te volgen dan zit u de helft van de week opgescheept met een niet prettig humeur. De dames zijn juist zeer actief op hun sociale vlak, ze kletsen er lustig op los met ieder waar ze een raakvlak vinden, de dames zijn zeer positief ingesteld en bezien de gehele wereld door een roze bril. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail.(het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)

Getal 9


Alles om u heen konkelt en kronkelt een beetje vandaar dat het een zeer goed plan is om zelf de weg recht te blijven bewandelen, doe niet mee aan het gekonkel en gedraai, laat u geen uitspraken ontlokken die u niet wil doen, blijf bij de waarheid en bij hoe u denkt dat de weg voor u bewandelt moet worden. laat ieder maar draaien en konkelen onthoud dat het niet uw tekortkoming is maar van de andere partij. Ga uzelf ook geen knoop in de maag bezorgen door u plaatsvervangend schuldig te voelen, laat het links liggen en richt u op rechtuit dat is de weg die voor u bestemd is. Het jaar 2018, hoe zal het zich voor u ontvouwen? Brengt het u geluk of stuit u tegen muren aan, aan de hand van uw persoonsgegevens berekenen wij uw persoonlijke numeroscoop 2018, bestellen kan via het formulier achter het engeltje of via de e-mail.(het engelje en het bestelformulier staan nog op 2017 maar u bestelt uiteraard 2018)