WAT BRENGT DE WEEK U!!

de week van maandag 17 september tot zondag 23 september 2018
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze week.

Getal 1


Elke dag staat u voor een keus, waar plaatst u de prioriteit voor die dag? Elke dag verloopt anders dan de vorige en elke dag is er een andere prioriteit. Een zeer wisselende week waarbinnen u zich uitstekend vermaakt, waarom? Omdat u geniet van de afwisseling, dat u geniet van de vorderingen die binnen elke prioriteit gemaakt worden en dat u uw leven berg op ziet gaan, u voelt de stijgende lijn waardoor ook uw kracht per dag toeneemt evenals uw positieve kijk op het leven. Uiteraard heeft u te maken met dezelfde problemen als elke doorsnee week alleen zult u ze nu niet als probleem benoemen.

Getal 2


Waarom ziet u met vlagen het leven als een soort schaakspel en uzelf als een soort schaakmeester? Mensen zijn geen schaakstukken waarmee u heen en weer kunt schuiven naar hoe het u het beste uitkomt, mensen zijn mensen waar u menselijk mee om dient te gaan net zoals u zelf menselijk behandeld wenst te worden. Jammer genoeg ziet u het deze week allemaal een beetje anders, u denkt dat u niemand gebruikt/misbruikt u denkt dat u iedereen een plezier doet, of dat mensen er zelf voor kiezen, jammer genoeg bent u deze week met uw pionnen over het bord aan het schuiven.

Getal 3


Een week met een zeer drukke stroom aan berichten van allerlei soort en op allerlei manieren tot u komend. Loslaten, afscheid nemen, en welkom heten lopen dwars door elkaar. Opluchting en tranen eveneens. Een zeer rare week die licht gaat brengen aan het einde van de tunnel, er zijn goede dingen in aantocht maar er moet eerst nog het laatste stukje puinruimen aan vooraf voor u van de nieuwe vruchten mag proeven. Geef uw emotie vrij de ruimte om zijn ding te doen, zet geen rem op uw gevoel of een slot op uw mond, doe wat u voelt dat u doen moet om zo snel mogelijk door het puin heen bij het einde van de tunnel te arriveren.

Getal 4


De vier krijgt een week waarin veel standaard dingen ineens veranderen en de vier kan niet veel meer doen dan mee veranderen, omdat hij/zij anders het contact met de persoon of situatie kwijt raakt. Het is simpelweg tijd dat dingen op een andere manier gaan verlopen, en nee u hoeft daar zelf niet het voortouw in te nemen of diep over na te denken welke zaken in uw ogen dan veranderd zouden moeten worden, het is niet een keus die u heeft het zijn dingen die rondom u gebeuren of u het nu leuk vindt of niet, tegensputteren heeft ook geen nut ondanks dat u het toch gaat proberen moet u dat al heel snel opgeven en gewoon voegen.

Getal 5


Op zoek naar meer uitdagingen in het leven? Op zoek naar meer sociale contacten? Op zoek naar een diepe liefde? Waar u ook naar op zoek bent, als het echt een wens is die diep uit uw binnenste komt dan is dat wat u deze week gaat vinden. Er is een verschil tussen wat u vanuit uw hoofd als behoefte zou benoemen en waar uw innerlijk u heen stuurt. Het mooie van de gebeurtenissen is dat er iets wordt toegevoegd in uw leven, dat er een intens gevoel van opluchting ontstaat waardoor voor uw gevoel een zware periode wordt afgesloten. Nieuwe ronde nieuwe kansen ik denk dat dit de beste omschrijving is van de dingen die deze week plaatsvinden.

Getal 6


Als mensen ineens anders op u reageren hoeft er niet altijd iets aan de hand te zijn, u hoeft echt niet altijd in paniek te raken en te zoeken naar de reden. Soms is drukte gewoon de boosdoener, soms hebben mensen even andere prioriteiten en nemen daardoor tijdelijk wat meer afstand, totaal geen reden tot paniek of een grote zoektocht naar het hoe of waarom. Het is anders als er ineens berichten op de deurmat vallen met een andere inhoud dan u had verwacht, dan hoeft u ook niet in paniek te raken maar wel degelijk gelijk actie te ondernemen voor er een echt groot probleem uit voort gaat komen.

Getal 7


U moet heel erg uw uitgaven patroon in de gaten houden en naar alle waarschijnlijkheid ook aan banden leggen. U moet zoeken naar oplossingen en dat het liefst voor het schip gezonken is en niet pas daarna. Ergens is er iets mis gegaan waardoor u het nu met een krappe waarschijnlijk in uw ogen een te krappe portemonnee moet doen en dat bevalt u helemaal niet. Juist nu ziet u overal koopjes die u niet wilt laten liggen, juist nu loopt u overal tegen dingen aan die heel mooi waren geweest als u niet op uw geld had hoeven te letten. Kijk uit dat u zich toch niet wijsmaakt dat het allemaal nog wel even kan want dan heeft u een heel groot probleem.

Getal 8


Lichamelijke kwaaltjes die voortkwamen uit teveel stres/moeilijkheden beginnen eindelijk te minderen waardoor uiteraard ook de zorgen over de gezondheid afnemen, uw lichaam geeft u meer ruimte om bezig te zijn met de ďnormaleĒ leuke dingen zonder dat u gehinderd wordt door een pijntjes of ziektebeelden. Deze week heeft u veel extra energie die u gebruikt om allerlei dingen die u steeds heeft moeten uitstellen of afblazen eindelijk vast te pakken, zie het als een soort inhaalslag van achterstallig levensgeluk, een inhaalslag waar u geen enkele seconde van wilt missen.

Getal 9


Een blije week voor de 9en, het meeste levensplezier en trots is weggelegd voor de jeugdige 9tjes, trots als een pauw zijn ze op hun prestaties, blij en dankbaar voor elk schouderklopje. De volwassen 9en zijn zeer gericht bezig om hun financiŽn op een dusdanige manier te regelen dat er een stuk opluchting uit voortkomt en een gevoel van veiligheid. Hieruit volgt weer een zeer goede stroming qua liefde, de vrijgezellen gaan op liefdespad en de gebonden doen iets meer moeite om de partner te overtuigen van de diepgang van de relatie. Opluchting, trots, warme liefdesstroming, dat zijn de ingrediŽnten voor de 9 deze week.