WAT BRENGT DE WEEK U!!

de week van maandag 22 april tot zondag 28 april 2019
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze week.

Getal 1


Op de meeste levensvlakken wacht u een prettige week waarin de innerlijke zon volop kan schijnen en u van binnenuit kan verwarmen met levensvreugde. Op het vlak der liefde/relatie dient u echter geduld te bezitten en op te brengen, daar drijven nog wat donkere wolkjes aan de blauwe lucht die zich niet zo snel laten verjagen. Voetje stampen of doorpushen om ook daar de zon door te laten breken gaat niet werken, leg u erbij neer dat op dat vlak van uw leven deze week vertraging plaatsvindt, misschien zelfs wel een traantje wat spontaan wil rollen.

Getal 2


Misschien is verbazing uw deel deze week, gelukkig is het een verbazing over het positieve wat plaatsvindt in uw leven, u heeft de wind duidelijk in de zeilen en dat op alle denkbare levensgebieden, het maakt niet uit wat uw daginvulling is, er vindt elke dag iets plaats waarvan u denkt “is dat echt voor mij? Hoort dat echt bij mij? Mag ik hier echt van genieten?”. Ja lieve twee het hoort bij u en u mag er van genieten, u mag er niet alleen van genieten u moet er van genieten, gewoon even een heerlijk weekje zonder strijd, gevecht, tegenslag, duistere gevoelens.

Getal 3


Onderdruk uw onrust, onderdruk uw neiging om constant in beweging te zijn, onderdruk het idee dat u haast heeft. Probeer steeds de innerlijke rust terug te vinden en uw balans te herstellen anders raast u door de week heen als een kip zonder kop, kost alles u ontzettend veel energie zonder ook maar iets positiefs op te leveren. Doe elke dag niet meer dan 1 ding wat echt van belang is, werk dat eerst compleet af voor u zich op iets anders stort, en zorg dat u aangenaam gezelschap blijft voor de mensen die u omringen, zij zijn immers niet schuldig aan uw onrust.

Getal 4


Laat u deze week niet teveel sturen door de mensen om u heen, zorg dat u binnen een relatie open staat voor een gesprek maar ga niet tot het punt waar strijd kan ontstaan. Wat is er aan de hand? U probeert bepaalde patronen te doorbreken of te veranderen qua uitingsvorm, voor u een hele belevenis en zeer zeker positief te benoemen, voor uw omgeving een beetje eng en vreemd ineens doet u iets anders, reageert u iets anders en de andere partij raakt een beetje van slag met als gevolg een poging alles terug te draaien naar het oude vertrouwde. Geheel oké voor uw omgeving niet oké voor u als individu.

Getal 5


Iets in u wil uitbreken uit een gevoelsmatig keurslijf, iets in u wil totaal geen verandering, u heeft dus een innerlijk conflict wat uitgevochten moet worden. Om dit te bereiken dient u voldoende tijd in de natuur door te brengen om de stromen met elkaar te vermengen zodat er een gulden middenweg ontstaat. Wat u absoluut niet moet doen is het door een ander in te laten vullen, een ander te laten bepalen welke stappen u nu wel of niet moet zetten, het zal u niet helpen het zal enkel uw innerlijk conflict vergroten en dat is nu juist waar u niet op zit te wachten.

Getal 6


Geloof in geluk, geloof in de liefde, geloof in sprookjes want deze week bent u echt aan de beurt, niet alleen om te dromen maar ook om delen ervan in werkelijkheid te beleven. Nee, niet elke droom gaat in vervulling maar er gebeurd voldoende om u een heel gelukkig gevoel mee te geven, zo’n heerlijke gevoel wat u ook ondervindt op een prachtige subtropische romantische vakantie, zo’n heerlijk onwerkelijk gevoel alsof de wereld even niet bestaat. Halverwege de week lost u zelfs met een grote glimlach en de snelheid van een vingerknip een behoorlijk probleem op.

Getal 7


Gisteren was gisteren, vandaag is vandaag en morgen is morgen dat dient u de gehele week te hanteren, aangezien elke dag iets anders brengt en niet verbonden is met gisteren of morgen op de vaste invulling na. Elke dag brengt een bericht op een geheel ander vlak, elke dag brengt een kans op een geheel ander vlak, elke dag brengt een stukje tegenwerking op een geheel ander vlak dan de dagen ervoor en de dagen erna, en toch ondanks al deze diversheid wordt het een heerlijke week waarin u volop geniet, eerlijk gezegd staat de snelheid der gebeurtenissen u wel aan u heeft het gevoel dat u een behoorlijk eind vordert op uw levensweg.

Getal 8


Begin van de week heerst er drukte, een drukte waar u niet voor in de eerste rij staat maar wel heel adequaat mee omgaat. Halverwege de week hangt er een stukje euforie in de lucht waar u intens vrolijk van kunt worden, geniet dan ook van deze paar dagen voor u in de volgende fase van de week aankomt waar u het heel moeilijk vindt om positie te bepalen en de juiste richting om te volgen. U weet dan even niet zo goed welke kant de juiste is, welke keus bij u past en wat u helpt richting uw toekomst. Gebruik deze dagen om rustpunten in te lassen zodat uw innerlijk zelf zijn weg kan zoeken.

Getal 9


De eerste paar dagen draait om vriendschap en vrije tijdsbesteding, uw hoofd maakt overuren om te bepalen hoe u richting de zomer uw tijd wilt invullen en met wat of wie? Halverwege de week komen daar nog een paar andere gedachtespinsels bij over werk en inkomen die niet bepaald voor meer innerlijke rust zorgen maar bijdragen aan de drukte in uw hoofd. Rond donderdag bent u er helemaal klaar mee en zet de knop om, u verlangt naar rust, u wilt niet vooruit elke stap uitgestippeld hebben, u gaat weer gewoon naar leven zoals het zich aandient wat voor u een stuk meer rust met zich meebrengt.