WAT BRENGT DE WEEK U!!

de week van maandag 1 juli tot zondag 7 juli 2019
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te tellen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getallen van deze week.

Getal 1


Vraagtekens gaan om in het hoofd van de 1en, niet specifiek over 1 onderwerp maar over vele dingen, van compleet onbelangrijk tot dingen met de hoogste prioriteit, al dit denken leidt echter nergens tot een oplossing/vooruitgang aangezien u het niet per onderwerp aanpakt maar de hele berg tegelijk wilt opruimen, aan de andere kant lukt het u deze week niet om op slechts 1 onderwerp gefocust te blijven. Wat u wel lukt is uw schouders onder de realiteit zetten, onder die dingen die niet in uw hoofd maar in de praktijk uw pad kruizen, gelukkig bereikt u daar wel de nodige resultaten.

Getal 2


Begin van de week lijkt het of het geluk u toelacht, halverwege de week vraagt u zich af waar dat gevoel gebleven is, eind van de week ontdekt u weer een lichtpunt waar u zich op kunt focussen, let wel voor elke twee ligt dit op een ander levenspunt, u staat immers niet allen op dezelfde plek op uw levensweg, bedenk niet zelf op welk punt het geluk u toe zou moeten lachen, neem waar op welk gebied het zich aandient en wees dankbaar ondanks het dipje in het midden van de week. Het draait dus niet om de wens is de vader van de gedachte, het draait om wat is op dit moment belangrijk in uw leven om in beweging te komen.

Getal 3


Een week die draait om verantwoordelijkheid en financiƫn, ondanks de zwaarte van deze twee onderwerpen wacht u een behoorlijk prettige week waarin dingen soepel zullen verlopen zelfs hier en daar boven verwachting. Een kleine waarschuwing is wel op zijn plaats, als het geluk u financieel toelacht wil dit niet zeggen dat u vrij bent om het naar wens te besteden dan komt het stukje verantwoordelijkheid om de hoek kijken en dient u dit voorrang te verlenen boven het willen voldoen aan de wens. Draag uw verantwoordelijkheid met een glimlach, zie dat de beker half vol is en niet half leeg, en geniet van de euforie momenten.

Getal 4


Het lot, lees "uw" lot bepaalt voor een groot deel hoe uw leven verloopt maar niet alles kan verwezen worden naar "het lot". U heeft altijd zelf een keus ook als het lot aan het roer staat, en uw keus deze week is niet bij de pakken neer te gaan zitten of uw tijd alleen te vullen met genieten van het weer, uw keus hoort ervoor te zorgen dat uw glas altijd half vol is waardoor u zelfs in uw beperkingen de mogelijkheden kunt aanboren en gebruiken. Zorg dat u niet tot de luie vieren behoort deze week.

Getal 5


Een uitstekende week voor de liefde en voor het gevoel, alles zal meer diepgang bezitten dan doorgaans niet alleen in het ontvangen en geven maar ook in uw uitstraling, er hangt een liefdevolle gloed om u heen die mensen aantrekt, bent u nog vrijgezel dan is deze week zeer kansrijk om iemand te ontmoeten. Op het vlak van werk/zaken gaat het u deze week ook zeer goed af, er kunnen spijkers met koppen geslagen worden daar waar u afhankelijk was van een beslissing van een ander, werkloos? dan is dit een uitstekende week om daar verandering in aan te brengen.

Getal 6


U heeft de kracht en het klinkt raar maar ook de macht die nodig is om dingen de juiste kant op te buigen, helaas voelt u dit zelf niet zo en ziet u overal problemen op duiken, laat u zich te gemakkelijk afschepen zonder duidelijk uitleg. Hierdoor laat u dingen door uw vingers glippen die niet nodig waren, zodra u door heeft dat dit gaande is dient u alle zeilen bij te zetten om het tij te keren, wees niet bevreesd om achteraf ergens op terug te komen, het hoort bij het proces van deze week.

Getal 7


Geduld is het toverwoord van deze week, niet alleen het benoemen maar vooral het uitdragen/beleven ervan is van groot belang. Geduld opent deuren die volgens u en anderen niet open konden, geloof in het lot, geloof in uzelf, geloof in de waarde van geduldig ondergaan en zegen de uitkomst. Prik dit niet dat wat uw hoofd zegt waar het thuishoort, prik het op hetgeen dagelijks uw pad kruist daar waar u uitgelokt wordt om ongeduldig te reageren door te antwoorden met geduld, rust, inzichten, en optimisme.

Getal 8


Leren is iets waar u niet voor wegloopt, althans als u er zelf voor gekozen heeft om het te gaan doen, het is iets anders als u gedwongen wordt, ongeacht of het u verder kan helpen, ongeacht of u er diep in uw hart blij mee bent zodra het woordje moeten eraan vast kleeft dan zet u uw hakken in het zand. Het advies voor deze week is uw hakken te gebruiken om te lopen om voorwaarts te bewegen en niet om op de rem te gaan. Uw weerzin? die moet uzelf onder controle zien te krijgen, nee u ondergaat het niet met een grote glimlach maar a.u.b. onderga het wel.

Getal 9


Lieve heren wat is er mis mee om ambitieus te zijn? inderdaad helemaal niets! voel die ambitie, straal het uit, en doe er iets mee, ga eindelijk dat gesprek aan wat u in uw hoofd al zoveel maal gevoerd heeft maar nog nooit in de praktijk. Lieve dames volg deze week gewoon uw gevoel en doe wat u denkt dat er van belang is waarschijnlijk leidt u dit naar het zorgen in/voor huis/thuis gezin en geliefde daar ligt deze week de bron van uw geluk. de jeugdige 9ens hangen het liefst op de bank terwijl er daar buiten zoveel te doen is.