WAT BRENGT DE WEEK U!!

de week van maandag 19 februari tot zondag 25 februari 2018
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze week.

Getal 1


U kunt zich ook teveel richten op het materiŽle belang en daardoor de gevoelswaarde van dingen over het hoofd te zien. U kunt ook teveel bezig zijn met welvaart en aanzien en daardoor de simpelheid van het leven over het hoofd zien. Het is goed dat u aan de weg timmert op de vlakken die u een zekerheid moeten verschaffen maar vergeet niet dat u daarnaast ook nog gewoon een mens van vlees en bloed bent met verlangens en gevoelens die ook naar aansluiting zoeken, probeer een goede mix te maken van belang en verlangen.

Getal 2


U kunt door steeds hetzelfde raampje blijven kijken maar dan ziet u ook steeds hetzelfde en zult niet in staat zijn om een verandering door te voeren, als u deze week eens van raampje wisselt of te wel het probeert te bezien door de ogen van iemand anders dan ziet u mogelijkheden om een kleine verandering aan te brengen met grote gevolgen. Het gaat niet zozeer om de daad het gaat deze week om het begrip en uzelf de ruimte gunnen dingen vanuit een ander perspectief te bezien.

Getal 3


Op het vlak der financiŽn gaat er een lichtje branden op het vlak de liefde gaat er een nieuwe vlam branden op het vlak der werkzaamheden gaan nieuwe openingen ontstaan, op het vlak der zelfvertrouwen rijst er een ster aan de hemel die u vertelt dat u dat deze week voldoende tot uw beschikking heeft. geen tijd te verspillen met zoveel goede dingen die aan uw kant staan moet het een prachtige week worden waar u op elk deel van uw leven een stukje gelukzaligheid vindt. Vergeet niet om even heel zachtjes dank je wel naar boven te fluisteren.

Getal 4


Kind/ouder, ouder/kind er moeten wat stappen gezet worden om samen op dezelfde golflengte uit te komen om samen dezelfde taal te spreken maar het gaat lukken als u als volwassenen maar de inzet blijft tonen. Er wacht u een leuke week met veel ontroerende momenten, het meest gericht op de thuissituatie op het onderling uitwisselen van gevoel en gedachten. Veel emotie zal er in het rond gaan vanuit de insteek elkaar meer duidelijkheid te verschaffen. Een week waarin u dichter bij de door u gewenste persoon kan komen door een open houding aan te nemen.

Getal 5


Kom eens heel snel uit dat aanrechtkastje waar u zich probeert te verstoppen, het is nergens voor nodig er gebeuren deze week goede dingen, er gebeuren deze week positieve dingen die u niet aan uw neus voorbij mag laten gaan. Omdat het in het verleden niet altijd even goed ging is geen excuus om in het kastje te kruipen en daar te wachten tot de storm voorbij is, deze week waait er een positieve storm gelukkig geen klein windje maar een heerlijke storm die u ten volle moet zien en durven beleven. Wurm uzelf uit het aanrechtkastje en neem plaats in de volle wind waar spinnenwebben weg kunnen waaien.

Getal 6


Het grootste deel van de week verloopt redelijk zorgeloos, u kunt aardig uw draai vinden in de moeten dingen en bent zelfs geneigd om hier en daar een stapje verder te gaan en de grotere schoonmaak te doen in delen van uw leven/papieren. Heel langzaam begint er echter iets op de achtergrond mee te spelen zoín zeurderig stemmetje wat steeds roet in het eten gooit en u steeds weer uit balans haalt, in het begin is het niet echt lastig kunt u er zelfs af en toe wel om lachen tegen het einde van de week begint het behoorlijk te irriteren. Het stemmetje probeert u te wijzen op iets wat niet meer in uw leven thuishoort, aan u om het te herkennen.

Getal 7


Doe die la eens open waar u alle ik wil niet dingen in geschoven heeft, zoek daar eens de dingen uit die toch echt wel beginnen te dringen en ga daarmee aan de slag, okť het gaat met frisse tegenzin maar dat maakt niet uit het gaat om het gevoel wat ontstaat nadat u de la geleegd heeft en eindelijk weer verder kunt met een bepaald deel van uw leven. Net doen of het er niet is zal het namelijk niet echt later verdwijnen. En het excuus dat u niet zoín laatje heeft gaat ook niet werken aangezien iedereen stiekempjes zoín laatje heeft.

Getal 8


De wensen in het leven komen niet zomaar aanwaaien als het om uitvoering aangaat, om ze te bedenken hoeft u niet zoveel te doen dat komt inderdaad zomaar aanwaaien het uitvoeren daar wordt actie van uw kant verwacht. Deze week blijft er iets in uw hoofd ronddraaien wat aandacht vraagt, een wens die lang geleden is komen aanwaaien en die nu om actie vraagt, wees niet te bang om stappen te zetten, hij die nooit probeert zal zeker niets bereiken hij die de sprong waagt zal niet altijd slagen maar zeer zeker niet verzuipen in de poging.

Getal 9


We zijn deze week niet aan het oefenen voor stijldansen we mogen elke beweging dan ook voorwaarts richten en niet een stapje achterwaarts een stapje zijwaarts en een draai. Begin met het zetten van kleine stapjes die voor uw gevoel al heel groot zijn maar waar de rest van de wereld nog niet op reageert, maak ze langzaam iets groter en verhoog uw snelheid nu begint de rest van de wereld opmerkzaam te worden, hť een negen die iets anders doet dan normaal? Waar zou hij/zij naar op weg zijn, wat is er dan zo interessant dat het een negen in beweging zet? Laat ze lekker in onzekerheid maar blijf uw stapjes zetten.