WAT BRENGT DE WEEK U!!

de week van maandag 5 november tot zondag 11 november 2018
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze week.

Getal 1


Er staat gelijk een enorme berg in de weg, een berg waar u overheen moet zien te worstelen, aangezien er omheen geen optie blijkt te zijn, het gaat niet op de gemakkelijke manier maar op de moeilijke, gelukkig is het niet een tocht die de hele week in beslag neemt, hoe sneller u aan de tocht begint des te sneller is de berg bedwongen. Zorg ervoor dat u in het begin van de week voldoende informatie inwint over de gaande zijnde dingen dat maakt de klim gemakkelijker eenmaal aan de andere kant van de berg kunt u een ster uit de lucht plukken en een wens uitspreken en dat allemaal echt zelf verdiend onderweg.

Getal 2


Als u niet helemaal eerlijk bent/blijft verwacht dan ook geen glorierit doorheen deze week, het leven is een boemerang en alles wat u een ander aandoet of aangedaan heeft komt terug op uw eigen bordje, dit geldt ook in de positieve vorm. Helaas ligt de nadruk deze week op het negatieve voortkomend uit niet helemaal eerlijk zijn of geweest zijn, afhankelijk van hoe u hiermee omgaat, wel of niet rechtzetten bepaald het verloop van de komende dagen en in bepaalde gevallen van de uitkomst van iets toekomstgerichts. De meeste 2en kiezen voor het juiste verloop en zien hun padje langzaam omhoog kronkelen.

Getal 3


Kijk uit voor mensen die in uw gezicht met u mee lachen en achter uw rug klaar staan om u aan te vallen, en daarvoor weer andere mensen als pion gebruiken. Houd uw privé deze week privé zelfs tegenover uw beste vrienden dan hoeft u achteraf ook geen verkeerde de schuld te geven als er toch een roddelcircuit opgestart wordt, en zo kunt u gewoon blijven genieten van vriendschap en sociaal contact. Of te wel een gewaarschuwd mens telt voor twee, blijf uzelf ga geen spoken zien waar ze niet zijn, houd er alleen rekening mee wat u wel of niet aan informatie deelt met een ander.

Getal 4


Uw kansen zijn uitgebreid deze week, de kansen die u pakt minimaal, u ziet alles wat er gaande is, u ziet de goede dingen, u ervaart de mogelijkheden en dan juist dan slaat u op slot, gaat een strijd/conflict creëren wat er niet hoeft te zijn en steekt zelf een spaak in uw wielen. Geen slimme actie en daar bent u zich terdege van bewust, maar dat betekend nog niet dat u zich tot de orde kan roepen. Lieve vier als het fout gaat, durf dan een andere emotie toe te laten dan boosheid/frustratie, dat betekent dat er een paar traantjes hoog gaan zitten maar dat u wel in staat bent om het tij te keren.

Getal 5


Financieel moet u even op de rem maar dat hoeft verder geen problemen op te leveren behalve dat u zich een paar kleine dingetjes moet ontzeggen. Emotioneel mag u compleet los in allerlei verschillende emotionele lagen die uw innerlijk omhoog pusht, er zijn wat veranderingen geweest waardoor uw emotie bepaalde zaken niet langer vast hoeft te houden, realiseer u wel dat emotie niet alleen pijn opslaat maar ook vreugde, ontroering, verbazing, het onthoud van elk levensdeel dat wat het toentertijd belangrijk vond. Dus nee u hoeft niet bang te zijn dat u in een dipje terechtkomt, het wordt een bonte emotie week.

Getal 6


Lieve zes, als u toch eens wist wat u boven het hoofd hangt deze week, dan zou u toch een stuk vrolijker door het leven gaan, dan zou u niet zeuren over pietlut dingen maar gewoon de mouwen opstropen en doen wat er van u verwacht wordt. Aangezien ik nu een tipje van de sluier oplicht weet u niet wat er boven uw hoofd hangt maar wel dat er iets boven uw hoofd hangt. Is dit genoeg om u op een positieve manier te beďnvloeden? Ik hoop het wel want zonder inzet van uw kant gaat er niets gebeuren en drijft de wolk met alle dingen gewoon over uw hoofd heen op zoek naar een andere vier die wel inzet toont.

Getal 7


Wat gaat u doen als het thuis een beetje moeilijk wordt? Inderdaad dan loopt u ervoor weg! Kunt u mij uitleggen wat u daarmee opschiet, behalve nog meer problemen creëren? Waarvoor denkt u dat spanningsvelden altijd door een ander opgelost moeten worden? Waarom denkt u dat de fout altijd bij een ander ligt, en waarom geeft u niet eens een keer gewoon volmondig toe als u zelf ook wel weet dat u de veroorzaker bent? allemaal zaken om eens diep over na te denken, deze week wordt het een beetje moeilijk in de thuissituatie of op het vlak der liefde en u moet zien om daarbinnen op de juiste manier overeind te blijven.

Getal 8


De 8 met een kinderwens heeft deze week verhoogde kans, de 8 met een verliefdheidwens heeft eveneens verhoogde kans, de 8 met reislust mag deze week in zijn handen wrijven, nee u gaat niet naar een exotisch oord maar u verplaatst wel heel veel doorheen de week en van elke verplaatsing wordt u erg vrolijk aangezien het iets meer brengt dan alleen een andere omgeving. De 8 met een “ik word snel rijk” wens, hengelt helaas achter het net aangezien er niet zoiets bestaat als heel snel rijk worden daar moet moeite voor gedaan worden, een 8 met een wens meer financiële stabiliteit te verwerven heeft wel de wind in de zeilen.

Getal 9


Let op al het goede wat uw kant opkomt deze week dient heel goed onderzocht te worden op addertjes onder het gras, waarom? Omdat er daadwerkelijk veel goeds uw kant opkomt, geheel gevaarloos, maar helaas ook wat dingen die onder goed lijken te vallen maar daar absoluut niet passen. Wordt niet paranoia en niet wantrouwig maar blijf wel heel oplettend en kijk iets verder dan uw neus lang is of de mooie buitenkant van een verhaal. Een enorme stroom aan “anders” trekt voorbij, “anders” waar u een “andere weg” in moet zien te vinden, voor een zeer positieve week maar niet iedereen kan er even goed mee uit de voeten als uzelf.