WAT BRENGT DE WEEK U!!

de week van maandag 20 augustus tot zondag 26 augustus 2018
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze week.

Getal 1


Als u niet in uzelf gelooft hoe kunt u dan verwachten dat iemand anders wel in u gelooft? Als u ergens in blijft steken hoe kan u dan van een ander verwachten dat hij/zij u eruit trekt? Alles draait om hoe we zelf keuzes maken en/of omgaan met emoties/tegenslag, ongeacht of het door onszelf is veroorzaakt of door iemand anders het draait om wat wij er zelf als mens mee doen/hoe u ermee omgaat. Durf in uzelf te geloven durf op uzelf te vertrouwen, laat tegenslag ook weer los nadat het gepasseerd is en voel u niet het slachtoffer, deze week zijn er geen slachtoffers en geen daders.

Getal 2


Wat als iemand uit uw eigen kleine dierbare kringetje het ineens heel goed gaat doen of een enorme kans krijgt aangeboden? Tja dan bent u trots op die persoon, u bent blij voor die persoon en u bent een beetje jaloers op die persoon, allemaal heel logische menselijke reacties, kijk echter wel heel goed uit dat u door het logische stukje jaloezie niet de vreugde van de ander verpest. Voel uw jaloezie, ervaar het maar richt het niet op iemand er niets aan kan doen dat de vreugde daar en niet in uw schoot is gevallen.

Getal 3


De problemen/tegenwerking die u begin van de week ervaart verdwijnen spontaan halverwege de week, vanaf dat moment schijnt de zon volop voor u, voelt u een diepe warmte van binnen waardoor u de behoefte heeft om dit met vele te delen en van de daken te schreeuwen. Grote kans op groot liefdesgeluk, grote kans op intense romantiek, en veel emotionele gesprekken. Een week die per dag prettiger wordt om te beleven en per dag een beetje meer rust en overzicht brengt. Wacht ook met beslissingen nemen tot u in het rustige stadium bent aangekomen waar u heel scherp en alert bent.

Getal 4


Als u geconfronteerd wordt met een roddel of een niet kloppend bericht over u of over iemand die u lief is, laat het dan voorbij waaien en reageer niet, laat het geen wortel schieten zodat het uit kan groeien tot iets wat u de hele week blijft verstoren. Het is jammer dat niet iedereen in vertrouwen te nemen is maar dat leert u de volgende keer om uw privé ook privé te houden. scheer ook niet gelijk al uw sociale contacten over dezelfde kam het merendeel is meer dan goed en compleet te vertrouwen. Zorg dat u in uw positieve gevoel blijft zitten en uw week zelf vult met positieve gesprekken die niet over andere mensen gaan.

Getal 5


De heren wacht een prachtige week zonder al teveel stres, zonder moeilijkheden of valkuilen op de levensweg, de heren kunnen zich door deze rust gaan bezinnen op de vraag wat ze nu eerlijk van het leven verwachten, welke ontwikkelingen ze nog door willen maken of dat ze de grens van tevreden al gevonden hebben. De dames zijn net kleine drukke mieren ze rennen van hot naar her doen overal hun ding en lijken onvermoeibaar, ze zijn helemaal in hun element maar gaan een beetje aan zichzelf voorbij alles is gericht op het geluk/gemak van een ander en daar lopen ze einde van de week tegenaan.

Getal 6


Achter de schermen ver uit uw zicht wordt al druk gewerkt door de kosmos aan het oplossen van uw problemen, nee u ziet het nog niet, nee u snapt het nog niet en ja u zoekt nog steeds geheel alleen naar uw oplossingen. Heb het vertrouwen dat er deze week een engeltje mee gluurt die niet alles oplost maar wel alle paden glad strijkt zodat ze voor u gemakkelijk begaanbaar zijn, u wordt vanzelf op een pad gezet waar u er op de juiste manier mee om weet te gaan en daardoor oplossend bezig bent. vergeet niet om dank je wel te zeggen tegen een wolkje als u ineens meer ademruimte heeft en de zon weer schijnt.

Getal 7


Huis/thuis/gezin/relatie, schijnt daar de zon of valt de regen met bakken uit de lucht? Hoe dan ook alles draait deze week om u en die paar mensen die uw levensgebied met u delen. Er heerst een goede en positieve trilling waarbinnen vele vooruitgangen geboekt kunnen worden. wat u daarvoor moet doen? Alleen open staan en niet krampachtig vasthouden aan vastgeroeste regels en gewenning, een beetje flexibele instelling een beetje toegeven aan de drang om de dingen eens op een ander tijdstip te doen of in een andere volgorde dan komt de rest vanzelf, als de zon al scheen dan gaat hij alleen nog maar meer fonkelen, als de regen met bakken uit de lucht kwam vallen dan kunt u dat nu omzetten naar een heel zonnige periode.

Getal 8


Vertrouw niet elk bericht wat u ontvangt (post, sms, mail, gesproken woord) probeer ze in te schalen naar werkelijke waarde, een gedeelte van de berichtenstroom is zeker positief en ook heel wenselijk aangezien ze bijdragen tot een snelle en positieve eerste stap tot een gewenste verandering/mogelijkheid, maar wees op uw hoede een ander gedeelte lijkt wel heel mooi en wenselijk maar niet alles is eerlijk/vertrouwelijk daar zitten echt verborgen addertjes onder het gras waar u niet blij mee bent en zeer zeker niet als ze u plotseling in uw kuiten bijten. Aangezien een gewaarschuwd mens voor twee telt zult u deze week eerst wikken en wegen voor u de keus maakt onder welke noemer u het bericht gaat scharen.

Getal 9


U zult zich deze week echt moeten concentreren op het feit dat u inmiddels volwassen bent en kinderachtig gedrag/gedachten achterwegen moet laten. Dit betekent dat u uw verantwoordelijkheid moet dragen en niet zeuren over de standaard obstakels die u daarbij tegenkomt. De levensweg van niemand loopt over rozenblaadjes maar de meeste mensen snappen wel dat volwassen worden en ook zo gedragen volgt na de kind periode. Uiteraard is het prachtig als u jong van geest blijft maar dat is iets heel anders dan kinderachtig gedrag of kinderlijk naïef om gaan met de problemen van het volwassen leven.