WAT BRENGT DE WEEK U!!

de week van maandag 23 april tot zondag 29 april 2018
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze week.

Getal 1


Het gonst van de berichten, berichten in allerlei vormen en met allerlei verschillende invullingen. Voor de dames betekend dit dat er veel noodzaak is tot kletsen, praten, overleggen, voor de heren betekent het veel nadenken en in het hoofd passen meten en schuiven met aller plannen en/of mogelijkheden. Het humeur en de emotie volgen voor zowel de heren als de dames deze week geen egale lijn, het gaat van het ene uiterste naar het andere gelukkig zonder het hele leven overhoop te gooien of depressie als gevolg.

Getal 2


De twee wordt gelukkig als hij onderweg is, of het nu onderweg is van huis naar de supermarkt of een dagje strand/bos, of misschien een korte vakantie het maakt niet uit waar de verplaatsing uit bestaat als hij maar onderweg is. zon, regen, warm, koud het maakt geen verschil in de beleving. Tijdens het onderweg zijn komt het lichaam tot ontspanning terwijl het hoofd op volle toeren draait en oplossingen vindt die op een andere manier niet gevonden waren. Zelfs oude spoken worden tijdens het onderweg zijn verjaagd.

Getal 3


Lieve drie zoek de rust daar waar tijd en ruimte is om dit te doen, geef het prioriteit boven alle moeten dingen die ook nog wel een dagje kunnen wachten (gebruik het niet als excuus om alle problemen voor u uit te schuiven). U heeft in deze week gewoon wat meer rust nodig en tijd voor uzelf om te beseffen wat er allemaal gepasseerd is om u te brengen op het punt waar u nu in het leven staat, evenals u het nodig heeft om te bepalen hoe belangrijk dit punt in uw leven is en er de nodige waarde aan te hechten.

Getal 4


De thuishaven is deze week van groot belang, het is immers de spiegel van hoe u zich diep van binnen voelt, het is het zichtbare plaatje van hoe u in het leven staat, vanuit dit oogpunt kijkt u rond en wilt u de warmte van de veiligheid die het thuis hoort uit te stralen voelen. U gaat tevens aan de slag met dingen te veranderen/verplaatsen om dit gevoel verder vorm te geven. Doe er echter iets meer mee dan het zichtbare plaatje compleet maken, gebruik het om te zien en voelen hoe u eraan toe bent, is het volop warmte als u binnenkomt, prachtig dan zit u lekker in uw vel, is het echter niet warm zodra u over de drempel stapt snap dan dat er niet alleen in huis maar vooral in het dagelijks leven iets moet veranderen en ga daarmee aan de slag.

Getal 5


De dames hebben niets te klagen in deze prachtige week, ze doen hun ding, gaan lekker op de koffie bij de buurvrouw/vriendin, doen leuke dingen met de kinderen etc. de dames genieten van het feit dat de zomer in aantocht is. De heren daarentegen worstelen met zichzelf ze worstelen met elk denkbaar onderwerp, werk, thuis, ouderschap, relatie, sociale invulling, geluk, tevredenheid, het vervelende is dat ze in cirkeltjes ronddraaien waardoor er geen rust gaat ontstaan. Zodra ze iets uitgedacht hebben dan wordt het verdrongen door de volgende cirkel van vraagstellingen. Lieve heren duik gewoon vroeg uw bed in en gebruik de slaap om uw evenwicht te vinden/behouden.

Getal 6


Het grootste deel van de week is er geen vuiltje aan de lucht en geniet de zes met volle teugen van alles wat bij zijn dagelijkse beslommeringen hoort, hij/zij doet zelfs klusjes normaal overgeslagen worden omdat ze niet leuk zijn of teveel inspanning vergen. Wees trots op uzelf bij elke geklaarde klus u heeft zichzelf toch in een hogere versnelling gezet en dat geheel uit vrije wil. Tegen eind van de week begint de zes een beetje te zeuren, piepen en klagen, ineens is alles te zwaar ineens ziet hij/zij overal beren op de weg, lieve zes niets aan de hand gewoon even gas terug nemen maar let er wel op dat u van lieve aaibare beren geen grote agressieve beren maakt in uw hoofd.

Getal 7


Een rare vreemde maar oh zo positieve week, zelfs tegenstand, misgunning, obstakels op uw weg ze dragen allemaal bij tot de positiefheid van deze week. Het feit dat u een goede week heeft met speciale gebeurtenissen waar u blij mee bent maar die ook voor iedereen zichtbaar zijn krijgt u vanuit de omgeving zowel warmte en positieve blijheid als onbewuste jaloezie daardoor opgeworpen obstakels etc. maak u er niet al te druk om, geniet van uw eigen flow en snap dat het andere er eveneens bij hoort een medaille heeft nu eenmaal altijd twee kanten, u kunt niet aan twee kanten tegelijk zijn blijf dus aan de kant waar u zich het prettigst voelt.

Getal 8


Ik weet niet waarom u ervoor kiest en waarschijnlijk weet u het zelf ook niet maar u kiest ervoor om op elke slak zout te strooien, overal over te klagen en piepen en dat heel lang vol te houden. U presteert het om laat in de avond nog steeds misgenoegen te voelen over iets wat vroeg in de ochtend heeft plaats gevonden en allang met de wind is meegewaaid. Dit wetende is het zaak om zoveel mogelijk met humor op uzelf te reageren zodra u door heeft dat u aan het neuzelen bent, gebruik de humor ook richting de mensen om u heen die u niet snappen als u in verbolgenheid ronddraaft, de humor zal ervoor zorgen dat men u snel vergeeft.

Getal 9


In principe staat u elke ochtend op in het juiste gevoel om er een prachtige dag van te maken, elke ochtend begint u positief aan de dag en bent u dus in staat om dat de rest van de dag vol te houden, als er deze week donkere wolken aan uw strak blauwe hemel verschijnen dan heeft u dat aan uzelf te danken. Doe uzelf dan ook instant een lol en prik ze lek zodat het duister kan verdwijnen en het weer een prachtig wit wolkje wordt wat niet voor de zon zal schuiven. Pak de kansen die het leven u deze week aanreikt en vooral doe er iets mee want een mooie mogelijkheid levert alleen iets op als het werkzaam wordt in de praktijk en niet als het opgeslagen ligt in een laatje als een mooie belofte die nooit gebruikt gaat worden.