WAT BRENGT DE WEEK U!!

de week van maandag 18 juni tot zondag 24 juni 2018
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze week.

Getal 1


Waarom staat nu weer zo plotseling uw gehele leven op zijn kop? Waarom blijft het niet eens neutraal verder gaan op een heerlijke kalme manier waarbinnen u zich gelukkig voelt? U snapt er niet zoveel van en slaat gelijk in de weerstand, niet slim want niets in dit leven gebeurt zonder reden dus ook dit niet. Sta open voor de veranderingen, gooi niet uw neus in de wind en stop eveneens niet uw kop in het zand, blijf recht vooruit kijken en zie wat er zich aandient om te snappen dat het leven zich niet tegen u keert maar zich meer naar u toe keert.

Getal 2


Verandering/verhuizing zijn de hoofdtrillingen van deze week, conflicten staan overal op u te wachten, tegenwerking is groot en uw wensen worden niet verhoord. Op de één of andere manier loopt u achter de feiten aan en mist de plank telkens als u probeert de spijker erin te slaan. Uw gebrek aan perfectie leidt tot een down punt in uw humeur. Met vlagen weet u niet goed welke weg te bewandelen, wat goed en wenselijk is en wat als een obstakel beschouwd dient te worden. Kijk met open ogen door het raam van het leven om duidelijkheid te krijgen.

Getal 3


Angst/onzekerheid, liefde/geluk, warmte/genegenheid het zal er allemaal zijn deze week, uiteraard niet netjes één voor één in een opvolgende rij maar dwars door elkaar heen, heerlijk verwarrend en uiterst vermoeiend. In welk stuk u ook verkeert het andere speelt op de achtergrond mee, u dient te gaan op de automatische piloot en blind te varen op vertrouwen om deze week op een goede manier te doorstaan. Het komt van uit alle hoeken op u af net als u denkt ergens een deur gesloten te hebben dan opent er zich een andere en nog onbekende.

Getal 4


Wensen worden overschaduwd door een vervelende donkere wolk, deze week geldt de wet van oorzaak en gevolg. Betekend dit dat u verkeerd gaat oogsten? Nee dat betekend het niet het betekend dat u onrustig wordt van uw eigen gedachten, uw eigen angsten, uw eigen onzekerheid. U kunt er twee dingen mee doen u kunt het zwaarder laten wegen dan uw wens of u kunt gefocust blijven op uw wens en zorgen dat u de donkere wolk voorblijft net zolang tot hij is opgelost. De wet van oorzaak en gevolg is niet negatief benader het dan ook positief.

Getal 5


Waarom zo nerveus? Waarom niet gewoon het vertrouwen tonen? Waarom bang zijn dat u nooit heeft leren zwemmen? Spring met twee benen in het water en vertrouw erop dat u de overkant zult halen, zodra uzelf overtuigd bent van het tegendeel zal het tegendeel zich ook aan u bewijzen. Op het vlak van de liefde kunt u een scheurtje in de glazuurwand lijmen op een bijna onzichtbare manier, op het vlak van werk/zaken komt er helaas een scheurtje bij te klein om schade op korte termijn te creëren maar een scheurtje blijft groeien traag en gestaag.

Getal 6


Geheel in evenwicht met uzelf uw omgeving en met uw emotie dat is wat de trilling van deze week belooft. U krijgt het echter niet voor niets er wordt wel degelijk enige inzet van u gevraagd er wordt van u gevraagd om zuiver te zijn in daad en woord. Woensdag en donderdag is het geschreven woord belangrijk, het weekend het gesproken woord. U leest dit en denkt dat is gemakkelijk op die dagen let ik gewoon een beetje extra op, helaas zo gemakkelijk als u het interpreteert is het niet, maar hij die zoekt zal vinden, voelen, ervaren.

Getal 7


U heeft het zelf in de hand ook al durft u daar niet aan toe te geven. Deze week verloopt zoals u hem invult, u heeft alle gereedschappen bij de hand om te presteren op het niveau wat u wenselijk acht, vergeet dan ook niet ze te gebruiken daar waar nodig. Wordt echter niet inhaling want wie niet tevreden is met de bodem van de ton krijgt het deksel op zijn neus, weet waar u actie moet ondernemen en weet waar u moet stoppen. Vindt u de juiste insteek en het juiste tempo dan wacht u een wonderlijke week waarin dingen vanzelf hun plek vinden.

Getal 8


Uw gedachten zijn behoorlijk negatief als de week start, om plotseling om te slaan naar grote euforie, wat weer gevolgd wordt door kinderlijke naïviteit. U gaat door grote veranderingen qua humeur en uitingspatroon. U bent voor uw omgeving slechts met veel moeite te begrijpen, niet iedereen zal daar zijn best voor willen doen, u ziet dan ook dat bepaalde mensen afstand van u nemen. Vel niet te snel een oordeel, laat ieder in zijn waarde zoals ook u in uw waarde gelaten wilt worden. Doe deze week de dingen gericht op en vanuit uzelf.

Getal 9


Het begin loopt soepel en u weet duidelijk waar u staat en wat u wilt, dan komt de man met het hamertje voorbij en geeft u een dusdanige dreun dat u uit uw evenwicht geraakt. Eenmaal bijgekomen van de schrik, ontdekt u dat u er dingen zijn verandert, dat iets/iemand afstand heeft genomen, dat er een breuk is ontstaan. U ziet het niet als horend bij u leven u ervaart het als negatief en slaat in de weerstand/boosheid. Maar is dit wel terecht? Is het misschien geen tijd dat dingen verlopen zoals ze verlopen? Wat niet bij u hoort kunt u niet vast houden.