WAT BRENGT DE WEEK U!!

de week van maandag 22 oktober tot zondag 28 oktober 2018
Reken uw getal uit door uw geboorte datum bij elkaar op te telstrlen
En lees de beschrijving voor deze week!!

Voorbeeld: 29-12-1976 wordt dus 2+9+1+2+1+9+7+6=37 dan 3+7=10 en 1+0=1
In dit voorbeeld is het getal dus 1

hieronder vind u de uitleg van de getalstrlen van deze week.

Getal 1


Een beetje stroef maar zeker geen slecht begin van de week, u moet even op tempo komen voor u resultaat kunt boeken, in deze dagen is het een kwestie van doorzetten en blijven vertrouwen op het juiste resultaat. Dan ineens slaan de deuren van het leven wijd open en heten u van harte welkom in de speeltuin van het leven zomaar even een dag of twee van ontspanning en intens plezier en dat geheel zonder geldige aanleiding, geniet van deze twee dagen voor het tij weer gaat keren en u toch weer strijd moet leveren om iets vervelends te boven te komen.

Getal 2


U komt in een oh zo bekende oude strijd terecht, u kunt hem met uw ogen dicht dromen, u weet hoe u het in het verleden heeft aangepakt u weet ook dat u daar niet vrolijker van werd, u heeft dan nu wel te maken met ongeveer een zelfde situatie maar u hoeft niet voor hetzelfde verloop te kiezen. Probeer het eens op een andere manier, dan geef ik u de zekerheid mee dat u zich daar veel beter bij voelt en meer resultaat boekt. Vertrouw erop dat u het dit keer kunt doorbreken en er zelfs beter uit tevoorschijn kunt komen. Zet niet alleen een beentje voor maar zet uw beste beentje voor, u doet het niet voor niets.

Getal 3


Het gaat niet op alle vlakken even soepel, alles waar opgebouwd moet worden heeft u last van haperingen, tegenwerking, teleurstelling, u laat zich gelukkig niet uit het veld slaan en blijft stug doorzetten, u weet waarom u het doet u heeft immers een doel wat u wenst te halen, en mocht u het niet halen dan wilt u zeker weten dat u alles gedaan heeft wat in uw mogelijkheden ligt. De extra inzet kunt u opbrengen omdat u snapt dat u in uw vrije tijd bij moet laden, de extra tijd die kost heeft u ervoor over omdat u weet dat de inzet van nu de winst van straks oplevert.

Getal 4


Wat u als gerechtigheid ziet beziet een ander toch echt iets anders en nee u komt niet uit op de gulden middenweg, de ander wil niet toegeven en u bent ook te koppig om uw hoofd te buigen, er is geen compromis mogelijk. U zult zich door het vervelende zeurende gevoel heen moeten worstelen tot het eindelijk vanzelf naar de achtergrond verdwijnt. Dit proces kost u extra energie waardoor u deze week meer rust dient te nemen om de batterij weer op te laden. Hoe meer hooi u op uw vork neemt hoe moeilijker het verloop van de week zal zijn en des te bozer wordt of blijft u.

Getal 5


U begint de week met een heel voorzichtige glimlach, echt heel voorzichtig, net even de mondhoeken iets omhoog, u weet dat het een glimlach voorstelt uw omgeving vraagt zich af of er iets aan uw kapsel/bril veranderd is. U zet de week voort met een duidelijke glimlach op uw gezicht, zelfs overduidelijk zichtbaar voor uw omgeving, u eindigt de week net niet met een bulderende lach maar u komt heel dicht in de buurt. De hele week is doorspekt van goede dingen die ruimschoots al het andere te boven rijst. Op alle levensvlakken heeft u de wind behoorlijk in de zeilen en het mooist van alles u staat zelf aan het roer.

Getal 6


U maakt zelf het conflict waar u in blijft hangen het heeft dan ook geen nut om vingertje te wijzen of net te doen of uw neus bloed, u kunt beter zo snel mogelijk recht zetten wat verkeerd gegaan is, en daar zijn niet zoveel woorden voor nodig, meestal is één woordje (sorry) voldoende. Maak het uzelf gemakkelijk en doe het zo snel u door heeft dat er iets fout gaat en u snapt dat u zelf een vinger in de pap had/heeft. Zolang u het niet rechtgezet heeft hangt er een negatieve lading in de lucht die heel explosief is en zeker niet prettig aanvoelt, pas nadat de lucht geklaard is zal het tij zich voor u keren.

Getal 7


U begint in uw gevoel, u fluit en ziet de zon duidelijk schijnen, de dingen die u aanpakt begin van de week verlopen soepel en bezitten een opbouwend karakter, de eerste paar dagen van de week zijn dan ook uitstekend geschikt om aan de weg te timmeren. Halverwege de week vraagt een financieel stukje uw aandacht op een manier dat u er wel mee aan de slag moet. Einde van de week duikt u uw emotie in en heeft behoefte aan iemand naast u om alles zowel het positieve als negatieve mee te delen, niet vanuit een zwakte of omdat u het zelf niet kunt maar vanuit de emotie van bij elkaar horen.

Getal 8


Een schietgebedje doen vlak voor een moeilijke keus, opdracht, situatie, voor de één is het de gewoonste zaak van de wereld de ander vindt het een beetje gek of kinderachtig. Ik ga er vanuit dat gedachten krachten hebben, en dat er altijd een luisterend oor is voor onze gebeden, ook al krijgen we niet instant antwoord wil dat nog niet zeggen dat niemand daarboven zijn/haar best aan het doen is. Uw leven heeft deze week een prettig maar zeer spannend verloop en als ik u was zou ik niet te trots zijn om hier en daar een schietgebedje naar boven te zenden, al is de achtergrond alleen maar, baad het niet dan schaad het ook niet.

Getal 9


Geduld is het sleutelwoord voor deze week en dat op alle denkbare levensterreinen, als u het geduld niet op kunt brengen gaat u geregeld onderuit en blijft de hele week aan het opkrabbelen. Raak niet te snel in paniek als dingen in uw ogen de verkeerde kant uitgaan, houd het in de gaten maar grijp niet instant in, sommige dingen moet eerst slechter worden voor ze ten goede kunnen keren. Strijd is niet aan te raden, het heeft geen nut om bovenop de barricade te schreeuwen voor iets wat u nu niet kunt veranderen, gebruik de energie in die levensdelen waar u met geduld wel degelijk een verandering aan kunt brengen.